Dave Jansen

Na het bestellen van een mobiele douche afgelopen maand, werd na een dag de douche bezorgt. Mijn vrouw en kinderen zijn dolblij dat ze nu gewoon kunnen douchen tijdens de renovatie van onze... Na het bestellen van een mobiele douche afgelopen maand, werd na een dag de douche bezorgt. Mijn vrouw en kinderen zijn dolblij dat ze nu gewoon kunnen douchen tijdens de renovatie van onze badkamer. Goed service en aardig personeel. Wij zijn tevreden over dit bedrijf en zeker aanbevelen bij mensen die ook hun badkamer gaan verbouwen.

V. den Haan

De communicatie op voorhand verliep heel prettig en soepel, de plaatsing gebeurde netjes op tijd en voor ons was de douche een perfecte tijdelijke oplossing tijdens onze verbouwing. Kortom: heel... De communicatie op voorhand verliep heel prettig en soepel, de plaatsing gebeurde netjes op tijd en voor ons was de douche een perfecte tijdelijke oplossing tijdens onze verbouwing. Kortom: heel tevreden, zal het zeker aan vrienden en familie aanraden als het een keer nodig is!

van drunen

Zeer nette douche,zeer nette prijs
Goede service,knappe installateur

Alles super geregeld, snel en afspraken nagekomen, bedankt Paul!

Daniel

Door het huren van de douche heb ik in mijn eigen tempo de badkamer kunnen afmaken.

Snelle service, goed product en heel fijn dat het voor ons geinstalleerd werd.

Prima geregeld. Snelle service. heb je de douche langer nodig is het allemaal geen probleem.
je kan elk moment bellen voor een passende oplossing. douche was binnen een half uur geplaatst op de zolder en heeft daar 3 weken gestaan en geen dag lekkage gehad. waar ik wel bang voor was. echt een aanrader!!

Veerman

Het is super handig om toch een diuche te hebben tijdens de verbouwing van je eigen douche alleen moet je wel erg snel douchen en duurt het weer een uur voor de volgende kan douchen

Fam Poelwijk

Wij zijn zeer tevreden over het huren van een douche bij Huur een douche, zeer vriendelijk, correct rustig en netjes

Fam. Zoutendijk

Zeer snelle en uitstekende service en heel vriendelijk.