Hordijk

Snelle service. Klant vriendelijk.

Snelle en kundige installatie van de huurdouche.

Goede service, goed product
Flexibel

Zeer tevreden over huureendouche. Goede service!

Remonne

Huur een douche is aan te raden als je een verbouwing hebt of door omstandigheden tijdelijk niet de trap op kan om boven te douchen. Het was super om in een ontregelende verbouwing het comfort te... Huur een douche is aan te raden als je een verbouwing hebt of door omstandigheden tijdelijk niet de trap op kan om boven te douchen. Het was super om in een ontregelende verbouwing het comfort te hebben van een tijdelijke douche.

P.Sacramento Pinhal

Ervaringen waren erg positief. Is niet niks als je 2-3 weken omhoog zit en geen douche hebt. Naast het feit dat de installatie redelijk simpel is, is de kwaliteit vd douche ook nog is goed te noemen.

Kwan Hau

Vanaf begin goed contact gehad. Duidelijke afspraken. Snelle respons. Ook nog eens heel behulpzaam.
Wij hadden een badkamer verbouwing. En dit was onze redding geweest. Zou het iedereen aanraden!

Makkelijk bereikbaar, Vriendelijk, behulpzaam

Netjes geregeld, schoon.

Perfecte oplossing tijdens de verbouwing van onze badkamer, uitstekende dienstverlening, direct reactie op offertevraag, goede afspraken over levering en ophalen, helderheid over kostenplaatje,... Perfecte oplossing tijdens de verbouwing van onze badkamer, uitstekende dienstverlening, direct reactie op offertevraag, goede afspraken over levering en ophalen, helderheid over kostenplaatje, flexibel met verlenging/wijzigen ophaalmoment.