Veel mogelijkheden met doorverwijzen naar andere makelaars! Jammer genoeg nog altijd na een jaar geen woning kunnen vinden op de website.
MARION schenk
Altijd een verrassing!
Milan
Super veel aanbod! Tegenwoordig in deze krappe markt is het nog moeilijk om een goede en fijne woning te zoeken. Met huurstunt heb ik hier totaal geen last van en merk ik dat er nog veel en goed...Super veel aanbod! Tegenwoordig in deze krappe markt is het nog moeilijk om een goede en fijne woning te zoeken. Met huurstunt heb ik hier totaal geen last van en merk ik dat er nog veel en goed aanbod is. Top platform!
AK Kulchaj
Good foto, price and information about offer.
Erwin
Overzichtelijk en heldere noodzakelijk informatie
Piet van der Velden
We hebben al een keer op een huis op in Krammentrekker 10 in Kaatsheuvel gereageerd en jammer genoeg niet geworden . waar wij heel veel zin inhadden , hopen dat we nu een kans hebben ,Groetjes Piet...We hebben al een keer op een huis op in Krammentrekker 10 in Kaatsheuvel gereageerd en jammer genoeg niet geworden . waar wij heel veel zin inhadden , hopen dat we nu een kans hebben ,Groetjes Piet van der Velden
Maurice
Net (pas) lid geworden. Eerste indruk is goed. Ook al meteen 2 goede woningen gezien en natuurlijk meteen gereageerd. Nu hopen dat ons ook gaat overkomen wat we van anderen in reviews hebben...Net (pas) lid geworden. Eerste indruk is goed. Ook al meteen 2 goede woningen gezien en natuurlijk meteen gereageerd. Nu hopen dat ons ook gaat overkomen wat we van anderen in reviews hebben gelezen; snel een prettige nieuwe woonomgeving vinden.
Danielle Reinhard-Steijger
Heel veel aanbod, alleen helaas soms wat laat waardoor je als nog onder aan staat als je reageert op een woningcorporatie site.
Anneke Bodet
Hele mooie huizen en kamers aangeboden ha zo door met jullie werk
Jan Veen
Een goed aanbod in deze tijd waarin zeer weinig woningen beschikbaar komen, is al een compliment voor Huurstunt! Wij hebben gereageerd op een fraaie woning, wel bezichtigd, maar helaas niet...Een goed aanbod in deze tijd waarin zeer weinig woningen beschikbaar komen, is al een compliment voor Huurstunt! Wij hebben gereageerd op een fraaie woning, wel bezichtigd, maar helaas niet ingeloot.