Advies makelaar
7.8/10
Website
Presentatie
8.2/10

Prima bedrijf. Goed bereikbaar en goede service

Alles was snel afgehandeld

FWJ Verver

Wij zijn meer als tevreden over huisschop.nl alles keurig voor elkaar
Hier is het van: u vraagt wij draaien.
Prima! !!!!

Snel en vlug geregeld

Zou het niet weten

Op zich goed, overzichtelijke website, snelle communicatie en een scherpe prijs.

Wat me wel opvalt zodra de betaling is geweest en de makelaar "te snel" je huis heeft gezien en alles staat op funda, is het daarna erg stil en je moet overal zelf achteraan er is geen intitiatief van de makelaar zelf.

Geen advies of communicatie "hoe het gaat met de verkoop", "wat zou er verbeterd kunnen worden" ook de open huizen dagen, je moet overal achteraan geen mail of telefoon of er interesse is om mee te doen, ook reclame materiaal (extra sales voor het bedrijf) zelfs als de openhuizen dagen zijn afgelopen "hoe is het gegaan, wat vond je er zelf van" is er niet bij.

Dit maakt een makelaar sterk en begripvol voor de klanten, dit missen wij echt.

Goedkoop
Overzichtelijke Website

Zie boven dit zegt genoeg.

Scholte

De afhandeling ging vrij snel en mijn huis stond dan ook zo op funda. Contact met de Huysshop.nl is zo gelegd en ik krijg direct antwoord op vragen. Ook verzoeken tot het aanpassen van mijn funda... De afhandeling ging vrij snel en mijn huis stond dan ook zo op funda. Contact met de Huysshop.nl is zo gelegd en ik krijg direct antwoord op vragen. Ook verzoeken tot het aanpassen van mijn funda pagina werden vrijwel direct uitgevoerd.

Snelheid en contact

Geen informatie is ook informatie. Wanneer er geen geïnteresseerde zijn zou het fijn zijn dat je bij wijze van spreken iedere week een overzicht krijgt van alle reacties/vragen/aanvragen voor... Geen informatie is ook informatie. Wanneer er geen geïnteresseerde zijn zou het fijn zijn dat je bij wijze van spreken iedere week een overzicht krijgt van alle reacties/vragen/aanvragen voor bezichtigingen enz

Marleen van Wijlick

Ze werken adequaat, helder en transparant. Alleen nu bij de laatste aanmelding voor de open huizen dag stond nog de datum van de vorige keer. Dat was slordig maar leverde uiteindelijk geen probleem... Ze werken adequaat, helder en transparant. Alleen nu bij de laatste aanmelding voor de open huizen dag stond nog de datum van de vorige keer. Dat was slordig maar leverde uiteindelijk geen probleem op.

Geen gezeur en makelaar die bereikbaar is en (tot nu toe) doet wat ie beloofd.

nee

Prima service van Huysshop. Er wordt duidelijk en helder gecommuniceerd, vragen worden correct beantwoord. Gegevens van mijn huis werden gecontroleerd door de makelaar, die ook nog wat tips gaf. Ik... Prima service van Huysshop. Er wordt duidelijk en helder gecommuniceerd, vragen worden correct beantwoord. Gegevens van mijn huis werden gecontroleerd door de makelaar, die ook nog wat tips gaf. Ik kan niet anders zeggen, ik heb geen spijt dat ik met Huysshop in zee ben gegaan. De bezichtigingen worden netjes doorgegeven, het bod wordt besproken en de onderhandeling verliep soepel. We konden snel de koopakte tekenen.

Communicatief; vriendelijk, meedenkend.

Een spoorboekje of iets dergelijks zou wel handig zijn. Het staat wel allemaal op de site, maar een overzichtelijk document lijkt mij wel handig.

Het is mijn niet bevallen

Alerter en betere begeleiding

Joyce Van der Leer

Weinig. De keren dat ik hulp nodig had en belde, kreeg ik een telefoniste aan de lijn die niets wist. Ik zou tot 2 keer toe worden teruggebeld, maar dat is niet gebeurd. Ben er dus niet blij mee.

Lage kosten.

Meer service. Meer onafhankelijke tips. Er staan alleen tips op de site waar Huysshop geld mee kan verdienen. Ze doen hun best om verkopers aan te trekken, maar niet om de woning ook daadwerkelijk... Meer service. Meer onafhankelijke tips. Er staan alleen tips op de site waar Huysshop geld mee kan verdienen. Ze doen hun best om verkopers aan te trekken, maar niet om de woning ook daadwerkelijk te verkopen.

Alles heel snel geregeld en ons appartement binnen 3 dagen verkocht. Wij zouden het zo weer doen.

prijs, snelheid, klantvriendelijkheid.

Het is niet vanzelfsprekend dat iedere klant veel kennis heeft van het verkoop traject. Hierin kan Huisshop nog veel winst behalen door klant meer en nog beter te informeren.

Laura van de Hoeven

Ik ben heel tevreden.