Advies makelaar
Website
Presentatie
8.2/10

Bregje

Eerste indruk is positief. Contact is prettig wn er wordt snel gereageerd. Ons huis staat pas twee weken ingeschreven dus kan nog niets zeggen over eventuele onderhandelingen. Vooralsnog ben ik erg... Eerste indruk is positief. Contact is prettig wn er wordt snel gereageerd. Ons huis staat pas twee weken ingeschreven dus kan nog niets zeggen over eventuele onderhandelingen. Vooralsnog ben ik erg tevreden!

Snelle reacties en acties. Heldere informatie en goed overleg. Dit voor een mooie prijs.

Ik moest op de website echt even zoeken waar ik een account aan kon maken. Dit zou ik extra verduidelijken.

Geachte opdrachtgever,
Geachte opdrachtgever,
Dank voor uw beoordeling van de Huysshop. De mogelijkheid om een account aan te maken heeft onze aandacht. Het vergt wat technische aanpassingen, maar wij zijn ermee bezig.
Zo kunnen mensen straks ook een gratis proefaccount aanmaken.
backoffice Huysshop

P M

Positief. Snelle reactie, prachtige foto's, video en 360 graden foto's. Uiteraard moet het concept van zelf je woning (grotendeels) verkopen wel bij je passen. Onze ervaring is in ieder geval erg... Positief. Snelle reactie, prachtige foto's, video en 360 graden foto's. Uiteraard moet het concept van zelf je woning (grotendeels) verkopen wel bij je passen. Onze ervaring is in ieder geval erg goed, en de rondleidingen en onderhandelingen zelf doen vonden wij prettiger dan via een toch ietwat onpersoonlijker makelaar.

Reactiesnelheid, de digitale gang van zaken zonder papierwerk ed.
Fijne back-up via telefoon tijdens onderhandelingen van een echte ervaren makelaar.

Hou goed in de gaten of je video en 360 graden foto's meteen goed op funda worden ingeladen. De eerste dag dat de advertentie online staat wordt deze enorm veel bekeken in vergelijking met de... Hou goed in de gaten of je video en 360 graden foto's meteen goed op funda worden ingeladen. De eerste dag dat de advertentie online staat wordt deze enorm veel bekeken in vergelijking met de eropvolgende periode. Belangrijk om dus in 1 keer compleet verhaal te hebben.

Beste Paul,
dank voor deze mooie beoordeling van Huysshop. Daar zijn wij uiteraard blij mee. We gaan ook jouw suggesties voor verbeteringen, zoals telefonisch besproken, zeker meenemen....
Beste Paul,
Groet, Philip Koene
makelaar

Fam. J.L. Boontje

Een bedrijf die doet wat ze belooft,

Persoonlijke benadering

Tot nu toe geen.

A de Greef

De site laat te wensen over met de afwerking.

ken zo nog niks bedenken

Bestellen van de promo label, en het betalen gaat dit meestal pas bij de 2e keer goed ook al eerder ondervonden, is niet duidelijk welke stappen te ondernemen of wat voor tekst er bij komt, blijkt... Bestellen van de promo label, en het betalen gaat dit meestal pas bij de 2e keer goed ook al eerder ondervonden, is niet duidelijk welke stappen te ondernemen of wat voor tekst er bij komt, blijkt dat men een oude label met nog oudere tekst op Funda geplaatst heeft, krijg je een mail dat er nog niet betaald is terwijl dit al een week op de rekening staat.
dus je hebt nog werk te doen

Geachte client,
u heeft gelijk dat er met de verwerking van het promolabel iets niet goed gegaan is. Gelukkig hebben wij het euvel snel kunnen verhelpen.
Met vriendelijke...
Geachte client,
backoffice Huysshop

A van Waardenburg

Snel en correct geregeld

Prima houden zo

Materialen wat sneller leveren

Bernhard

Goeie service voor een betaalbare prijs.

Prijs en gemak

Snellere acties.
Tussen bestellen van pakket en de opname zit teveel tijd.

Geachte verkoper,
dank voor uw reactie. Vanwege de vakantieperiode waren wij onderbezet met de opnames. Inmiddels zijn wij weer op volle sterkte!
Hartelijke groet,
Philip...
Geachte verkoper,
Hartelijke groet,
Philip Koene
makelaar-dir Huysshop

Huysshop

meer inzicht vanuit funda, bijv hoeveel bewaard bij klanten

Ok

Snel en relatief goedkoop

In de funda kenmerken zaten een paar fouten, terwijl ik die gegevens in de nvm formulieren goed had ingevuld. Dit is dus onzorgvuldig overgenomen.

Prima ervaring. Vlotte communicatie

Vlotte en duidelijke communicatie

Het kan 'leuker' als het persoonlijker is.

Joanna

Goed bedrijf en snel!