Advies makelaar
7.8/10
Website
Presentatie
8.2/10

Echt een hele goede service, en een oogopener tov reguliere makelaars.

reguliere makelaar kost 8x zoveel, de beste die jouw huis kan verkopen ben je zelf. Funda doet 90% van het werk.

internet explorer wordt niet goed ondersteund door de webbrowser terwijl 80% vd klanten dit als internetmedi heeft

Joyce

Twee weken geleden pakket aangevraagd, vorige week reeds op Funda! Super snel geholpen en op alle mails snel een reactie mogen ontvangen. So far, so good. Een tevreden klant!

Alles snel geregeld!

Geen op-/aanmerkingen.

Prima verlopen

Leveren goede producten, vragen en of wijzigingen wordt dit snel en correct opgepakt.

Uitstekend

Bijzonder te spreken over de snelheid. Ik heb op maandagavond een bestelling gedaan, en donderdagavond daarna stond ons huis al op Funda!

nee

Nick

Verkoopmakelaar appartement in Amsterdam - Uitstekende service

Duidelijke communicatie en goede begeleiding bij het verkopen van mijn appartement. De makelaar heeft er voor mij het maximale uitgehaald en proactief meegekeken gedurende het gehele verkoopproces.

Geen!

Uitstekende prijs/kwaliteit/service verhouding. We zouden iedereen Huysshop direct adviseren. Ons huis stond 7 maanden te koop via een verkoopmakelaar zonder resultaat, bij Huysshop binnen een maand... Uitstekende prijs/kwaliteit/service verhouding. We zouden iedereen Huysshop direct adviseren. Ons huis stond 7 maanden te koop via een verkoopmakelaar zonder resultaat, bij Huysshop binnen een maand verkocht.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Site is zeer gebruikersvriendelijk. Snelheid van levering produkten ( 3d plattegrond, koopakte etc .. ) optimaal. Backoffice is adequaat en klantvriendelijk.

Ons toegewezen makelaar belde nadat wij dit hadden verzocht pas na 4 werkdagen. Zijn informatie was op dat moment reeds achterhaald.

Verboom

Nog maar kort klant bij de huysshop , maar komen positief over.

Nog niet dit kunt u beter vragen over ca een half jaar

Bevalt prima! We houden zo wat meer de touwtjes in handen.

Sympathieke makelaar

Vrij prijzig "te koop" bord.

J. Stubert

Correcte en adequate afhandeling van zaken. Goede en overzichtelijke site.

Snelle aanpassing aan gewijzigde informatie.

Beter inventariseren & bekijken van aangeleverde informatie, waardoor de gegevens sneller op de site kunnen staan.

Ruud Walravens

Fijne korte lijnen. Door ziekte van een werknemer is ons dossier iets langer blijven liggen. Hierover had beter gecommuniceerd kunnen worden.