Advies makelaar

Redelijk

Reactie Huysshop.nl:

Geachte heer,
Geachte heer,
het is ons niet geheel duidelijk op welke punten wij u beter van dienst kunnen zijn. Onze helpdesk heeft u een paar keer geholpen met het verwrken van gegevens voor de aanmelding van uw woning. Daar was u tevreden over. Kunt u aangeven waar het niet goed is gegaan? Neemt u gerust contact op met ons.
backoffice Huysshop

Tot nu toe goed

Alles wijst zich redelijk vanzelf. Behalve de verbetertips m.b.t. het uploaden van de foto's werkt het snel en makkelijk.

Verbetertips zijn vooral omtrent de tool voor het uploaden van foto's.

Verbetertips zijn vooral omtrent de tool voor het uploaden van foto's.

- na het selecteren van een foto op je lokale pc lijkt het net of er niets gebeurt (handiger zou zijn als de naam van de geselecteerde foto op het scherm verschijnt, zodat je weet dat de button werkt).

- je kunt de volgorde van de foto's niet wijzigen (althans dat heb ik niet ontdekt) en dat is heel erg lastig.

- toen ik de laatst toegevoegde foto verwijderde, werd de eerste foto verwijderd (!). Dit gebeurde mij tot 3x toe.
Met als gevolg dat ik (mede omdat de foto's niet te zijn herschikken) alle foto's eerst weer moest verwijderen om ze ook allemaal weer opnieuw te moeten uploaden.

Tot nu toe positief

Geen punten

Het bestellen en in opdracht geven digitale plattegronden is via de website onduidelijk.
Gewoon een direct link naar het tekenbureau gaat makkelijker.

Tot nu goede erevaringen, nu de kijkers nog??

Tot nu toe zeer teleurstellende ervaring. Het bestellen en betalen ging gemakkelijk. Reactie snelheid op een email en de backoffice bereiken gaat allemaal prima . Echter teruggebeld worden of een... Tot nu toe zeer teleurstellende ervaring. Het bestellen en betalen ging gemakkelijk. Reactie snelheid op een email en de backoffice bereiken gaat allemaal prima . Echter teruggebeld worden of een afspraak maken met de makelaar voor opname van de woning is tot op heden nog altijd onmogelijk gebleken.

Zie eerder genoemde punten

Zie eerder genoemde punten

Tot nu toe positief

Arnold van Boxmeer

Huysshop is zeer vriendelijk in het contact. Er wordt vlot gereageerd en zijn bereikbaar voor advies omtrent de verkoop van mijn huis.

Er wordt snel gereageerd.

kapitaal kompas B.V.

Vlot en correct

Makkelijk bereikbaar

C. Koster

Snel, accuraat, behulpzaam.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

L. Rietveld

de lage prijs, de enige die deze dienst aanbiedt maakt uniek