Mijn ervaring is tot nu toe goed
De presentatie op funda.nl
Ik mis bij kenmerken de ruimte voor opgave van de vereiste "energielabel"
Funda Voordeelbundel afgenomen, opname gehad en woning staat nu op Funda.
Snelle reactie op mails en telefoontjes.
Flexibiliteit (eigen brochure gebruiken en specifieke Funda plaatsingsdatum afspreken is geen probleem)
Afspraken worden tot nu toe stipt...
Zelf moeten bellen om afspraak voor opname te maken, dit wordt niet spontaan gedaan.
Er ontbreekt een helder stappenplan, wat doe je wanneer (zaken uploaden/invullen op websites e.d.) Het is...
Over het algemeen tevreden
Alles is goed geautomatiseerd!
Ik heb recentelijk een open huizendag pakket besteld maar nog niet ontvangen. Normaal gaat dat veel sneller. Ik heb er ook niets van gehoord of bijvoorbeeld zaken niet op voorraad zijn of zo.
Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Huysshop.nl. Respons op vragen en verzoeken is snel en foutloos.
zie boven
Ik krijg het idee dat collega makelaars de huizen die aangeboden worden via een internetmakelaar zoveel mogelijk negeren. Weet niet hoe je dat oplost.
Waar voor je geld
Erg gerichte communicatie
Eigenlijk geen
Niks bijzonder.
Niet direct
Sneller reageren
Reactie Huysshop.nl:
Geachte opdrachtgever,
wij zijn afhankelijk van de leverancier van de posters. Vanaf vandaag worden die uitgeleverd en bezorgd.
backoffice Huysshop
Alleen maar goede ervaring gehad.
Ik was vorig vergeten mij op te geven voor de NVM Open Huis dag. Toen ik daar achter kwam is snel actie ondernomen om alsnog op Funda te vermelden dat ik meedeed. Diezelfde dag belde Philip nog om...
I am trying to sell my property via Huysshop.nl
Purchase process pretty straight forward. Website looks good and clean.
I think there could be a few improvements done on the website for logged in users. It is not obvious where you can find all the mails. Also would be nice to be able to see questions I have asked and...
Eerlijk gezegd, kreeg geen reactie op mijn mail. Wel een vriendelijke dame aan de telefoon. Maar mijn vraag is na een week nog niet opgelost. Jmmr
Ik had gevraagd om mij even terug te bellen als het niet mocht lukken,of er zouden vragen zijn. Dit is helaas niet gedaan