Advies makelaar
Website
Presentatie
8.2/10

R.A. Wuijster

Betrouwbaar, geen vervelende verrassingen, snel persoonlijk contact indien gewenst.

Ik heb net pas de bestelling geplaatst. Eerste indruk is goed. Er wordt snel gereageerd op vragen per mail en telefoon.

Er wordt vermeld en de sectie media doet vermoeden dat je zelf je foto's kunt aanpassen, wijzigen, etc. Dit kan helaas niet. Hiervoor moet je een beroep op huysshop doen. Het zou prettiger zijn als... Er wordt vermeld en de sectie media doet vermoeden dat je zelf je foto's kunt aanpassen, wijzigen, etc. Dit kan helaas niet. Hiervoor moet je een beroep op huysshop doen. Het zou prettiger zijn als de klant dit in de toekomst zelf zou kunnen doen.

Ton

Snel en flexibel. Vergeten uithangbord toe te sturen en de opname.

Duidelijk, snel.

Completeren van de deal

Laurens

Snel, accuraat en meedenkend

Wij hebben net ons huis geplaatst wat heel snel in z'n werk ging overigens! Dat was super. Ook het emailcontact (is ook nog maar weinig geweest) ging zeer snel. Ga zo door!

Tot nog toe is het contact over en weer snel en duidelijk.

Op de hoogte houden van het bestellen en/of verzenden van de opties bij extra diensten. Zo weet de klant wanneer hij iets kan verwachten.

Ik heb net een week geleden mijn huis bij u aangemeld. Dus weinig ervaring nog met U.

A.L. Verbruggen

Wij zijn heel positief over Huysshop. Wij hebben gekozen voor de Funda Voordeelbundel. Dit ging supersnel. Binnen twee dagen stond ons huis op funda en dat is toch de belangrijkste eerste stap voor... Wij zijn heel positief over Huysshop. Wij hebben gekozen voor de Funda Voordeelbundel. Dit ging supersnel. Binnen twee dagen stond ons huis op funda en dat is toch de belangrijkste eerste stap voor de verkoop van je woning. Via mijn NVM kun je alles goed volgen en als je online een vraag stelt krijg je heel snel een reactie. Al met al zijn wij dus zeer tevreden.

Gemak, lage kosten, snelheid van plaatsing op funda wat voor klanten toch essentieel is.

Stappenplan (wat je moet doen voor o.a. plaatsing op funda) nog meer concretiseren. Procedure uploaden vergemakkelijken.

Annemieke Roos

De service is goed maar de communicatie is wel minimaal

Reactie Huysshop.nl:

Geachte client,
Geachte client,
Dank voor uw opmerkingen. In uw eigen online dossier kunt u alle relevante correspondentie en met u gecommuniceerde zaken terugvinden. Uw opmerking heeft - zo begrijpen wij - met name betrekking op de beginfase van de verkoop, als de verkoop nog in voorbereiding en in de opstartfase is.

g van der krieken

Goed geregeld

goefkoop

Aldert Hoksbergen

Ons huis recent te koop gezet via de Huysshop.

eenvoudig concept, heldere informatie

reactiesnelheid zou iets vlotter/ completer kunnen, het is erg zakelijk maar wel voldoende.