Advies makelaar
Website
Presentatie
8.2/10

Van keijsteren

Ben erg tevreden. Als er vragen zijn krijg je een snelle reactie. En na aan levering van alle benodigde informatie stond het snel op funda.

Zeer snelle reactie op vragen.

ja

Babolin

Heldere en snelle communicatie, duidelijk in de verkoop van diensten.

Zelfs in het weekend reactie van de Huysshop ontvangen.
Vriendelijke telefonische dienstverlening.

Wel snelle reactie op mailtjes, maar niet altijd even concrete antwoorden.
Sneller contact opnemen als 5 dagen tot activering op funda niet lukt.

Remco Kemmenaar

Zeer goede ervaring.
Duidelijke productbeschrijving en waarmaken wat er beloofd wordt.

Duidelijke productomschrijving
Goede communicatie

Niet veel duidelijkheid over het verkoopproces

Makkelijk aan te melden via website. Uploaden foto’s en documenten ging ook prima.

Er is niet een duidelijk stappenplan. Wanneer je alles hebt ingevuld is het niet heel duidelijk "hoe nu verder".
Het was niet duidelijk wanneer er een makelaar langs zou komen voor de opname. Het huis zou binnen 5 dagen op Funda staan. Komt een makelaar dan daarvoor of daarna? Na zelf gebeld te hebben bleek er wel een makelaar langs te kunnen komen, maar anders was deze waarschijnlijk nog niet geweest. Daarna (2 weken na aanmelding) kwam het huis op Funda.
De (externe) makelaar heeft het huis op waarde beoordeeld, maar mocht niet zeggen omdat zij als opdrachtgever de Huysshop had. Van de Huysshop hebben wij doorgekregen wat het huis waard zou zijn, maar geen echt advies gekregen over de vraagprijs. Dat was wel fijn geweest.

We wisten niet wat we allemaal konden/moesten doen toen we de eerste meldingen binnen kregen. rondbellen leerde dat jullie ook automatisch nieuwe koopwoningen naar belangstellenden doormailden... We wisten niet wat we allemaal konden/moesten doen toen we de eerste meldingen binnen kregen. rondbellen leerde dat jullie ook automatisch nieuwe koopwoningen naar belangstellenden doormailden zonder dat zij zich zelf voor deze woning hadden aangemeld als geïnteresseerde.

goeie concurrent voor de makelaar

Jammer dat wij in de tekst niets meer kunnen veranderen/toevoegen

Reactie Huysshop.nl:

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
Dank voor uw feedback. U kunt altijd wijzigingen laten doorvoeren in de tekst, zonder kosten. Ook andere foto’s plaatsen of extra foto’s toevoegen is altijd mogelijk.
Nieuwe huizen die op funda staan, worden ook aangeboden aan zoekers. Die hebben een zoekprofiel aangemaakt bij funda en funda toestemming gegeven voor het toezenden van nieuwe huizen die te koop staan.
Hopelijk is het u nu wat duidelijker. Succes met de verkoop!
Hartelijke groet,
Huysshop
Philip Koene

Prettige manier van samenwerking met de makelaar van de Huysshop. Goede bereikbaarheid; correcte afhandeling van vragen.

Correcte afhandeling van de bestelling. Goede bereikbaarheid van de backoffice en makelaars.

---

Uitstekend, zeer snelle en foutloze verwerking van de aangeleverde gegevens.

Snelheid

Arnold van Boxmeer

Zeer tevreden; aanvragen verlopen zeer vlot. Ook het bezoek aan huis was zeer correct.

Austria

Een aantal acties worden traag uitgevoerd en moet herhaaldelijk om gevraagd worden.

Prijzen van de Funda pakketten.
Bijwerken van de advertentie op Funda gaat snel.

I.p.v. na de beloofde 5 dagen stond het huis pas na 7 dagen op Funda.
De makelaar die langs zou komen voor de opname heeft 3 maanden op zich laten wachten, 6x om gevraagd.
Telefonische...
I.p.v. na de beloofde 5 dagen stond het huis pas na 7 dagen op Funda.
Telefonische bereikbaarheid is matig.