Duidelijke website en top verkoper die aan huis kwam om alles te meten!! Ook de montage was helemaal super en zo gebeurd!
Peter
Zeer veel verschillende stoffen tijdens de inmeetafspraak kunnen zien, veel keuze. Bij de montage was ik op een knopje van het bedienkoord gaan staan (oooeps), maar de monteur gaf gelijk aan dat ze...Zeer veel verschillende stoffen tijdens de inmeetafspraak kunnen zien, veel keuze. Bij de montage was ik op een knopje van het bedienkoord gaan staan (oooeps), maar de monteur gaf gelijk aan dat ze kosteloos een nieuwe zouden opsturen. 2 dagen later kwam deze ook binnen bij ons. Zeer tevreden over alles en zeker de nazorg, ondanks dat ik zelf het knopje kapot had gemaakt.
Carsten
Geweldige ervaring, vragen werden duidelijk en op een professionele manier beantwoord. Opmeet service geeft een goed gevoel en montage verliep klakkeloos. Kortom: Aanrader!
Jakob
Perfecte service en een snelle levering. Kwalitatief ook gewoon top.
Vanessa
Super!
Michael
Er komt geen licht meer binnen, heel blij met mn nieuwe rolgordijnen!!!
Sjoerd
Komt afspraken na alles past in een keer netjes gemonteerd
Ruben
Wat een geweldige service van Marco Schouten hij heeft ons erg deskundige geholpen met het uit kiezen van onze raambekleding, daarna kwam er voor de montage een vriendelijke jonge man die dit klusje...Wat een geweldige service van Marco Schouten hij heeft ons erg deskundige geholpen met het uit kiezen van onze raambekleding, daarna kwam er voor de montage een vriendelijke jonge man die dit klusje zo had geklaard wat niet zouden kunnen Nogmaals dikke plum voor HXB Raamdecoratie
Rien
Schitterende producten en een geweldige service. HxB zou ik zeker aanbevelen bij vrienden en familie!
Josef
Jazeker, meerdere zwarte houten jaloezieën besteld, goed advies, snel geleverd en gemonteerd door een vriendelijke monteur van HXB. Kortom, perfecte service.