HxB

Wouter

Geweldige installatie service, snel en professioneel

Leroy

Fantastisch geholpen door HxB. Het inmeten evenals de montage ging super professioneel. Ik had Jaloezieen besteld (maatwerk) voor het hele huis en 3 maanden later hangt alles keurig. Ik ben zeer... Fantastisch geholpen door HxB. Het inmeten evenals de montage ging super professioneel. Ik had Jaloezieen besteld (maatwerk) voor het hele huis en 3 maanden later hangt alles keurig. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ik kan iedereen HxB aanraden. Ze denken ook echt met je mee over montage opties, kleur combinaties, contrast met hout en stof ect. Ik woon in een nieuwbouw woning en daar heb je bij elk raam een koof zitten, ook dit was geen probleem, voor alles was een oplossing.
Kortom, top bedrijf!

Rishabh

Advise, options to choose and installation service was good.

Qing

Snelle reactie op onze aanvraag, deskundige advies van Marco en zeer prettige ervaring van de montage door Ben. Kortom, top kwaliteit product en geweldige service!

Erik

Top service. Duidelijk verhaal, goed meegedacht en ruime keuze.
Elke stap vanaf inmeet afspraak tot en met nazorg zeer goed.

Simone

Aardig meedenkend personeel en fantastische service!

Bas

Prachtige kwaliteit! Goede service, van inmeten tot plaatsing. Echt een aanrader!

Joep

Zeer professionele service en ze denken goed mee wat betreft de verschillende soorten raambekleding. Alles is mooi gemonteerd. We zijn er erg tevreden over!