HXB komt afspraken niet na, zit al bijna 2 maanden op een aanbieding te wachten, iedere keer wordt belooft dat de offerte er aan komt. Totaal niet geloofwaardig deze partij, helaas ........
Fereshteh
Service, en klant vriendelijke.
Jacque
Contact onderhouden, dit is niet of nauwelijks gebeurd. Geen levering betekent geld terug, maar dat gaat zeer, zéér moeilijk. Kortom: zeer ontevreden
Jos
Grandiose benadering, service en medewerking van Didier Sterk en de jongens voor de montage. Heb reeds een Leonidas pralines doosje van de jongens van de montage ontvangen dus toezending is...Grandiose benadering, service en medewerking van Didier Sterk en de jongens voor de montage. Heb reeds een Leonidas pralines doosje van de jongens van de montage ontvangen dus toezending is niet meer nodig. Dank voor alle goede zorgen. Zal zeker HxB aanraden en promoten bij mijn familie, vrienden en kennissen. Dank voor alles.
Marcel
Prima service. Goed geadviseerd door Didier en de ook de installatie is soepel verlopen.
Frans
Heel handig thuis uitzoeken, mooie producten en vervolgens vakkundig gemonteerd!
Linda
Ze denken goed met de klant mee. Alles perfect en snel gemonteerd. Super blij mee
Marnix
Iets snellere levertijden, maar snap dat het lastig is om personeel te vinden. Wel viel ons op dat HxB moeite doet om mensen op te leiden, en inclusief ! Chapeau. Monteurs zijn erg aardig,...Iets snellere levertijden, maar snap dat het lastig is om personeel te vinden. Wel viel ons op dat HxB moeite doet om mensen op te leiden, en inclusief ! Chapeau. Monteurs zijn erg aardig, leggen graag uit hoe het werkt en werken sowieso snel.
Frans
Zeer goede service, prima informatie vooraf, wat wel en niet kon. Keurig op tijd geleverd en door de monteurs heel netjes geïnstalleerd. Ze gingen weg en namen alle verpakking mee. Ik raad HxB aan...Zeer goede service, prima informatie vooraf, wat wel en niet kon. Keurig op tijd geleverd en door de monteurs heel netjes geïnstalleerd. Ze gingen weg en namen alle verpakking mee. Ik raad HxB aan wanneer je met hun in zee gaat
Karen
Heel fijn adviesgesprek aan huis, zowel qua soorten raambekleding, kleuren als het inmeten. De producten werden redelijk snel geleverd. Daarna ook nog regelmatig contact gehad over vragen en altijd...Heel fijn adviesgesprek aan huis, zowel qua soorten raambekleding, kleuren als het inmeten. De producten werden redelijk snel geleverd. Daarna ook nog regelmatig contact gehad over vragen en altijd goed geholpen. Soms duurt het even voordat je antwoord krijgt, maar het antwoord wat je dan krijgt is altijd ontzettend klantgericht en mega goede service! Dus een dikke aanrader!