HxB

Peet

Met de Start van Marco Schouten voor de goede uitleg en meting cq afronding,
en het met zeer veel zorgvuldigheid en vriendelijke behulpzaamheid van de monteurs!

Vincent

Duidelijke product uitleg. Gratis inmeten met extra advies en uitleg. Prijs op internet is hetzelfee als men komt inmeten. En service is erg goed. Aanrader voor iedereen

Berto

Onwijs vriendelijk personeel, nette installatie en begeleiding tijdens het leverproces.

Jesse

Wij zijn tevreden over de geleverde service en installatie van de producten. Zeer goed geadviseerd door Marco, en toen er bij levering toch een maat niet klopte is dit deskundig en relatief snel... Wij zijn tevreden over de geleverde service en installatie van de producten. Zeer goed geadviseerd door Marco, en toen er bij levering toch een maat niet klopte is dit deskundig en relatief snel verholpen door twee vriendelijke monteurs. Wij zouden HxB zeker aanraden.

Dennis

Goede service en top en snel gemonteerd. Wij raden HxB zeker aan voor je raamdecoratie!

F

Goede service, vlotte levering en perfecte montage. Heel aardige monteurs, lieten alles schoon achter. Een aanrader voor iemand die met HxB zaken wil doen!!!!!!

P.

Goede snelle reactie