M.V.

Goede informatie voorziening, weer wat extra geleerd.

Alles is tot in de puntjes goed geregeld.

AvL Coaching

Ik heb alleen maar hele fijne ervaringen met HypnoseMentor. Er wordt veel geleerd in een hele fijne sfeer. Ina is een bijzonder lieve persoon die zeer gedreven maar tevens zeer gepassioneerd haar... Ik heb alleen maar hele fijne ervaringen met HypnoseMentor. Er wordt veel geleerd in een hele fijne sfeer. Ina is een bijzonder lieve persoon die zeer gedreven maar tevens zeer gepassioneerd haar kennis aan haar leerlingen overbrengt.

passie, gedrevenheid, geduld, liefdevol.

Jeff

Ik heb gisteren de cursus ervaren als zeer informatief, gestructureerd waarbij Ina de tijd neemt om alle vragen te beantwoorden en dit middels een demo ook fysiek vorm geeft.

Zie bovenstaande opmerking

Hypnotherapie praktijk ProBaat

Top !

Quality Living

Ervaren en deskundig

Brede kennis over allerlei zaken

Christophe Dierckx

Geweldig goed.

Integer, kwalitatief hoogstaand.

Christophe Dierckx

Uitstekend

Integer, hoogstaand

Monique van de Ven

Ina is de mentor om je alles over hypnose en hypnotherapie te leren.

Ina heeft heel erg veel ervaring en kennis van hypnose en hypnotherapie. Ze is een bijzondere en lieve vrouw die graag haar kennis en kunde met je deelt. Pak je kans om van haar te leren!

Hypnobase

't Ja Ina, wat kan ik hier schrijven mbt mijn ervaring met HypnoseMentor... U bent een toonaangevende referentie binnen de hypnose wereld voor Nederland en België. Het is heerlijk om zo'n goede... 't Ja Ina, wat kan ik hier schrijven mbt mijn ervaring met HypnoseMentor... U bent een toonaangevende referentie binnen de hypnose wereld voor Nederland en België. Het is heerlijk om zo'n goede samenwerking te hebben met iemand die dit beroep eveneens graag op de kaart wenst te positioneren binnen de complementaire geneeskunde.

- Heel goede voorbereiding van de opleiding
- 'to-the-point' content van de opleiding
- Heel goede nazorg en verdere begeleiding

Peter De Groote

Op vrijdag 10 november 2017 volgde ik bij HypnoseMentor de Masterclass Carcinos - Hypnose bij kanker.
De masterclass was heel interessant. De gevoelige en soms pijnlijke materie werd met heel veel kennis en ethiek door Ina naar voren gebracht. Er werden nieuwe technieken en protocols aangeleerd welke ik in de toekomst zeker en vast zal kunnen gebruiken. De Light Body Hypnose Techniek werd heel goed uitgelegd, zeer goed uitgewerkt in de manual, en werd ook zeer vakkundig gedemonstreerd door Ina. Tevens werd een heel interessante boekenlijst meegegeven.

Ina Oostrom heeft een enorm grote kennis over hypnose en is nog steeds heel erg leergierig.
Met kunde, liefde voor het vak en een extreme gedrevenheid deelt zij haar kennis met haar cursisten.
Correctheid, Ethiek en zorg voor de patiënt draagt Ina zeer hoog in het vaandel.