Mevr A Moonen

Ik heb zeer goede ervaringen met HypnoseMentor. Ina heeft mij enorm geholpen waardoor ik weer normaal kan functioneren. Ina is deskundig, betrouwbaar, betrokken en zonder oordeel. Dat maakt dat ik... Ik heb zeer goede ervaringen met HypnoseMentor. Ina heeft mij enorm geholpen waardoor ik weer normaal kan functioneren. Ina is deskundig, betrouwbaar, betrokken en zonder oordeel. Dat maakt dat ik Ina aanbeveel bij mijn vrienden en familie.

deskundig - betrouwbaar - betrokken - kwaliteit - zonder oordeel

Professioneel en gedegen. Goede training met heldere uitleg.

Heel goed.

Duidelijke uitleg.

Ik heb de één daagse Instapcursus Hypnose gevolgd bij Ina Oostrom. Ina weet waar zij het over heeft, legt theorie duidelijk uit en weet in 1 dag een goede indruk van hypnose te geven. 's Middags... Ik heb de één daagse Instapcursus Hypnose gevolgd bij Ina Oostrom. Ina weet waar zij het over heeft, legt theorie duidelijk uit en weet in 1 dag een goede indruk van hypnose te geven. 's Middags een medecursist zelf in hypnose gebracht dmv een script. Organisatie van de dag is goed, goede faciliteiten , ondersteunende printouts van gebruikte slides beschikbaar. Ina praat graag en veel en "moeilijk" om er tussen te komen; iets meer ruimte voor de dialoog met de cursisten kan deze dag nog beter maken.

Kennis over hypnose.

simone

Een interessante, realistische en professionele uitleg over de werking van Hypnose en de inhoud van de opleiding. Een boeiende dag.

Goed voorbereide en professionele uitleg met plats voor vragen.

chris pepels

Mijn ervaring is dat er een hele rustige sfeer is en de manier van lesgeven of uitdragen van de stof berust op gedegen kennis.

fijne manier van lesgeven en kennis

Het was een goede en fijne ervaring . Een dag die je aan het denken zet. En zo volledig dat je op basis van de gedeelde kennis een keus durft te maken om voor de opleiding te gaan.

Bekwaam, erg ervaren, duidelijk, geduldig, volledig, informatief professioneel.

M Moonen

Ina, is een prettig persoon, die mij op m'n gemak stelt.

Bijna elke avond gebruik ik de ingesproken Hypnose, waardoor ik me heel rustig voel en over het algemeen een goede nachtrust heb.
Ik kan redelijk goed mijn ziekte omgaan, en heb dit naar mijn...
Ik kan redelijk goed mijn ziekte omgaan, en heb dit naar mijn gevoel voor een groot deel te danken aan de Hypnose die ik van Ina mag ontvangen.
Ik heb het dan ook al vaak tegen andere verteld.

P. Tijssen

Uitermate plezierige ontvangst en bijzonder interessante dag. Goed niveau, inhoudelijk sterk. Goed voorbereid en Ina is in staat om het prima te verwoorden.

Ik beschouw de dag niet als product, maar powerpoint was goed. Materiaal verzorgd en een plezierige 'werk' omgeving.

Hypnose Praktijk G.C.N. Brouwers

Leuke masterclass met iets te veel aandacht voor randgebeuren zoals voorwaarden OMNI.

Duidelijke uitleg en een mooi naslagwerk