Hyponse Praktijk G.C.N. Brouwers te St. Willebrord

Zeer aangename masterclass Carcinos

Zorgvuldig en actueel

Inspirerende masterclass

De masterclass is goed van structuur en opbouw. Ruim naslagwerk gekregen en nieuwe tools om in mijn praktijk mee te werken

Mieke Welling - MIK Moed Inspiratie Kracht

Mijn ervaring met Hypnose Mentor is uitstekend.
zeer verzorgt, met liefde en aandacht wordt de opleiding en masterclass voor bereid en uitgelegd.
inspirerend en educatief.
Mijn ervaring met Hypnose Mentor is uitstekend.
inspirerend en educatief.

altijd zeer verzorgt, met liefde en aandacht. helder lesmateriaal, zeer goed bruikbaar zodat ik het zelf goed kan gebruiken in mijn eigen praktijk. persoonlijke aandacht

Balans, praktijk v. nat. genezing

Boeiende en leerzame manier van lesgeven, die inspireert om er meer over aan de weet te komen

Eerlijke communicatie

Machteld decraene

Masterclasses Hypnose: HypnoKids, Canceros

heel degelijke opleidingen!

Jacqueline Janssen

Ina Oostrom, eigenaar van HypnoseMentor, is en open en integer persoon. Ze is professioneel, weet waarover ze praat en gebruikt haar eigen ervaringen op effectieve wijze, in zowel haar... Ina Oostrom, eigenaar van HypnoseMentor, is en open en integer persoon. Ze is professioneel, weet waarover ze praat en gebruikt haar eigen ervaringen op effectieve wijze, in zowel haar (be)handelingen als in haar uitleg.

Ina behandelt alle kanten van Hypnose(therapie), de mogelijkheden, maar licht ook toe waarvoor de geboden methoden minder of niet geschikt zijn. Je lijkt een eerlijk en betrouwbaar beeld te... Ina behandelt alle kanten van Hypnose(therapie), de mogelijkheden, maar licht ook toe waarvoor de geboden methoden minder of niet geschikt zijn. Je lijkt een eerlijk en betrouwbaar beeld te krijgen. Voldoende toelichting om zelf tot een goed gefundeerde keuze te komen.

Zie sterke punten...

Heel leuk, interessant en leerzaam programma. Mooie locatie, fijn compleet met eten en drinken en voor een topprijs! Ina geeft fijn en duidelijk les.

Marijke Liebrechts-piek

Professioneel.

Duidelijke en complete reader en ander lesmateriaal.
Goede verzorging v.w.b. de innerlijke mens.

AvL Coaching

Ik heb hier, onder leiding van Ina Oostrom, deelgenomen aan een erg leerzame masterclass Carnicos.
Ina heeft dit op een zeer professionele wijze gedaan.

Zeer professioneel, duidelijke uitleg.

Gina Avans

Gisteren de Masterclass Carcinos gevolgd.

Waar ik erg blij mee ben, is dat Ina nog een benadrukte hoe belangrijk is het om op je woorden te letten. En je rol als hypnotherapeut in zijn totaliteit.