René /Oldenzaal

Alles super snel geregeld .Top
Alles super snel geregeld .Top
Voordeel van contactpersoon met één persoon. Had ook nog contact met andere adviseurs. Blijkbaar hadden die het te druk. Hypotheeksteun nam direct actie en binnen 2 dagen lag er al een renteaanbod

Persoonlijk contact

M. de Nijs

Ofschoon we ruim de tijd hadden om onze hypotheek over te sluiten, was alles binnen een paar weken geregeld.
Onze dank hiervoor.

Snelle actie en geen verkooppraatjes. Zowel telefonisch als persoonlijk leuk c.q. goed contact.

Bos

Ontzettend veel aan Hypotheek steun gehad!
Heel persoonlijk en vriendelijk geholpen.

De makkelijke communicatie en bereikbaarheid.

R.Hammink-Hazelhorst

Prima afhandeling van onze nieuwe hypotheek. Doen wat ze beloven en erg vriendelijke mensen.

Kennis van zaken en vriendelijkheid.

Rob Mouton

Vanaf het eerste contact een goed gevoel, prettige en zakelijk duidelijke antwoorden en adviezen. Voelde direct vertrouwd en niets was teveel, op elke vraag een duidelijk antwoord en snelle... Vanaf het eerste contact een goed gevoel, prettige en zakelijk duidelijke antwoorden en adviezen. Voelde direct vertrouwd en niets was teveel, op elke vraag een duidelijk antwoord en snelle reactie's, zowel via de mail als via de telefoon.
Al met al snel deze oversluiting geregeld, top.

Snelle reactie en goede uitleg

Marianne Monninkhof

Supergoede en duidelijke uitleg . Maakt niet uit met wat voor vragen je komt ze zijn altijd bereid je te helpen.

Super uitleg, telefonische altijd bereikbaar. Altijd vriendelijk En hulpvaardig.

Zeer positief!

Behulpzaam, verstaan hun vak, ontzorgen, denken mee en zeer vriendelijk.

a m manders

Ondanks dat er weinig mogelijkheden voor mij waren toch goed en correct geholpen

geduld

Bruno Pinto

Uitstekende mensen. Zoeken de echte oplossing voor je,maakt niet uit jou uitdaging.
Super

Vriendelijke. Snel en altijd met een antwoord.

Jeffrey en Alie

Geweldige persoonlijke begeleiding. Geheel vrijblijvend gaan ze eerst alles voor je uitzoeken, of het allemaal goedkoper kan voor jou.

Persoonlijke benadering door 1 persoon