Irma Davina

Mijn ervaring met Briljant Advies is positief, er werd mee gedacht en in begrijpelijke taal dingen uitgelegd, ook verschillende optie werden aangedragen.

Er wordt goed naar de bestaande situatie gekeken en er wordt geluisterd naar de klant. Samen wordt er gekeken naar de meest gunstige oplossing.

Prettig te woord gestaan en duidelijke antwoorden op de vragen, waar ik iets mee kan doen.

Zonder gedetailleerde privé informatie te benoemen, wordt aan de hand van de huidige hypotheek situatie mogelijke opties aangegeven met relevante maandlasten.

Ben zeer tevreden over de afhandeling van de overwaardehypotheek, alleen een paar copytjes opsturen en de verdere rest, afkopen lopende hypotheek, notaris , aanvraag rekening bij andere bank.etc... Ben zeer tevreden over de afhandeling van de overwaardehypotheek, alleen een paar copytjes opsturen en de verdere rest, afkopen lopende hypotheek, notaris , aanvraag rekening bij andere bank.etc etc. Ben zeer tevreden , perfect.
w.g.F.J.M.Winkens

Fam. Bruggeman

Wij zijn ontzettend goed geholpen door hypotheeksteun. Onze ervaring is dat de mensen van hypotheeksteun/Briljant Advies betrokken zijn bij de klant en de situatie waarin ze zitten. Wat ons betreft... Wij zijn ontzettend goed geholpen door hypotheeksteun. Onze ervaring is dat de mensen van hypotheeksteun/Briljant Advies betrokken zijn bij de klant en de situatie waarin ze zitten. Wat ons betreft een super goede ondersteuning/advies. Hele goede telefonische bereikbaarheid. Vriendelijke aardige mensen aan de telefoon.

Goede telefonische bereikbaarheid. Vriendelijkheid. Goede ondersteuning / advies en vooral betrokkenheid bij de klant.

Dankzij Hypotheeksteun hebben wij onze hypotheek kunnen oversluiten. Sommige stappen daarin waren erg moeizaam maar de expertise van Hypotheeksteun heeft het voor ons toch mogelijk gemaakt. Superfijn!

Hypotheeksteun is goed bereikbaar, altijd vriendelijk, staat altijd open voor ideeën en is wat ons betreft een zeer betrouwbare partij.

D. Gorter

Goed bederijf met verstand van zaken.

Ze weten waren ze het over hebben.
Denken mee voor de klant, dus niet alleen zelf er beter van worden maar ook de klant.

Ik heb het gevoel dat de klant echt helemaal voorop staat.

Uitstekende service ervaren bij het afsluiten van een hypotheek. Ondanks de lastige uitgangssituatie is de hypotheek toch verkregen dankzij doortastend optreden van Hypotheeksteun. Wel relatief duur... Uitstekende service ervaren bij het afsluiten van een hypotheek. Ondanks de lastige uitgangssituatie is de hypotheek toch verkregen dankzij doortastend optreden van Hypotheeksteun. Wel relatief duur dus 4 sterren ipv 5.

Prettige communicatie en snelle respons.

Persoonlijke aandacht

H. Pardoe

Heel goed

Vriendelijk, hulpzaam, eerlijk

Gewoon goed en staan altijd klaar voor je

zijn duidelijk met uitleggen en je kan ze altijd bellen of ze bellen gelijk terug