Jan van der Velde

Hele mooie tafel, alles heel soepel geregeld. Prettig zaken doen!

Reactie I am Recycled:

Hi Jan, bedankt voor je mooie review 🙏😊🙏 Geniet van jullie tafel! Groetjes, Nanda & Michiel

Loulou

Mooi bedrijf met prachtige producten. Heel blij met onze nieuwe lampen. De communicatie met Michiel was erg prettig en persoonlijk.

Hey Loulou, dank voor je mooie review 🙏😊🙏 Groetjes, Nanda & Michiel

Tijs Struijk

De bestelling is dezelfde dag nog in behandeling genomen en verstuurd. De dag erna kwam het pakketje binnen met een leuk persoonlijk bericht. Top service! En uiteraard zijn we erg blij met de wand... De bestelling is dezelfde dag nog in behandeling genomen en verstuurd. De dag erna kwam het pakketje binnen met een leuk persoonlijk bericht. Top service! En uiteraard zijn we erg blij met de wand decoratie!

Reactie I am Recycled:

Hi Tijs, dank voor je fijne review 🙏😊🙏 Geniet van je schilderijtjes. Groetjes, Nanda & Michiel

Ellen & Jos

Goed en persoonlijk advies. Leuk dat je tijdens het maakproces op de hoogte gehouden wordt. Tafel Skylge.

Hi Ellen & Jos, bedankt voor jullie review 🙏😊🙏 Groetjes, Nanda & Michiel

Stefan Brakman

4 mooie deurknopjes! Snel geleverd en zelfs de verpakking was recycled!

Veronique & Martijn

Prachtige tafel. Precies zoals ik had verwacht….

Reactie I am Recycled:

Hey Veronique & Martijn, bedankt voor jullie mooie review 🙏😊🙏 Geniet van jullie nieuwe tafel! Groetjes, Nanda & Michiel

José

Have a Light Large | Blue | gerecyclede hanglamp

Jeske Baeten PMKT

Nanda & Michiel, zijn positief en open in hun contact. Zijn bereid mee te denken en blijven in contact met je. Ik ben heel blij en tevreden met de tafel die geleverd is!

Reactie I am Recycled:

Hi Jeske, dank voor je geweldige review 😊🙏 Fijn dat je blij bent! Groetjes, Nanda & Michiel

Casper Antonius van 't Hof

Mooie producten met een extra pluim voor de omlijsting, erg mooi gedaan.

Reactie I am Recycled:

Hi Casper, dank voor het compliment 😃! Veel plezier met je MachineArt🤖 Groetjes, Nanda & Michiel

Stephan Lammens

Prachtig vakmanschap met een kunstzinnige touch

Hi Stephan, super bedankt voor je review 🤖🙏😊 Groetjes, Nanda & Michiel