Ellen & Paul

Prettig contact, mooie spullen, goede service. Heel blij met onze aankoop (2 krukjes passend bij onze eerder gekochte tafel)

Hi Ellen & Paul
Superleuk dat jullie er ook nog bijpassende krukjes bij besteld hebben. Veel plezier ermee en dank voor de fijne review! Groetjes Michiel & Nanda

Judith & Mathieu

Heel blij en tevreden

René Cloo

Super. Goede communicatie, wat niet meer vanzelfsprekend is tegenwoordig, en gewoon een mooi product

Saskia Boelen

Prima communicatie toen product niet op voorraad bleek en goed alternatief gekregen

Annemiek van Zwol

Heel goed! Mijn bestelling met speciaal gewenst formaat was geen probleem.

Judith vdHelder

Michiel en Nanda zijn hele lieve betrokken mensen die een prachtig bedrijfje hebben opgezet. De spullen die ze maken zoals mijn tafels en bankje zijn van hoogwaardige kwaliteit en zien er prachtig... Michiel en Nanda zijn hele lieve betrokken mensen die een prachtig bedrijfje hebben opgezet. De spullen die ze maken zoals mijn tafels en bankje zijn van hoogwaardige kwaliteit en zien er prachtig uit!

Reactie I am Recycled:

Dank voor je hele fijne review Judith :-)!
Groetjes Michiel en Nanda

Joost Bastiaansen

Super blij en ik adviseer iedereen die een bijzondere eettafel zoekt om even naar Nijmegen te gaan!

Marit & Kevin

Wat hebben wij een prachtige tafel gekocht bij Nanda en Michiel. Alles op tijd, volgens afspraak en hartstikke aardige lui. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar duurzame design-tafels

Reactie I am Recycled:

Hartelijk dank Marit en Kevin, erg fijn om te horen dat jullie blij zijn met de tafel en service :-)! Groetjes Michiel en Nanda

Manon

Super! Vanaf het bestelproces dat ik volledig online gedaan heb, het persoonlijke contact, de updates tussendoor tot aan de levering. Erg blij met mijn tafel en het uiteindelijke resultaat! Voldoet... Super! Vanaf het bestelproces dat ik volledig online gedaan heb, het persoonlijke contact, de updates tussendoor tot aan de levering. Erg blij met mijn tafel en het uiteindelijke resultaat! Voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Anneke

Prima service en snelle bezorging