Erg goede service, het meenemen van een 'leenlamp' om te zien hoe het staat in ons huis was heel fijn om zeker te zijn van onze aankoop!
Christina Faber-Gasgil
Top product en en super lief service!
Plonie Jelsma
Snelle reactie en prima meedenken.
Jeanette Nell
Perfecte service, zeer vriendelijk mensen en bijzonder mooie spullen!
H Kooren
Leuk produkt. Sneller geleverd dan verwacht met een handgeschreven berichtje!
Eva Akerboom
Duidelijke communicatie en prachtige lamp!
Sylvia van Schaijk
Fantastisch! Super vriendelijk! En enorm blij verrast met het geleverde product!
Kitty
Producten (2 lampjes) zijn snel geleverd en waren ontzettend goed verpakt. Super leuke producten vanuit een mooie gedachte.
Manon Buist
Hele fijne service en hele mooie producten. We ontvingen onze lampen in de verkeerde kleur, contact gehad waarbij direct gezegd werd we gaan het oplossen. Heel goed op de hoogte gehouden van de...Hele fijne service en hele mooie producten. We ontvingen onze lampen in de verkeerde kleur, contact gehad waarbij direct gezegd werd we gaan het oplossen. Heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang en afgelopen weekend waren de lampen bij ons thuis is de juiste kleur! Nanda en Michiel jullie service is top!!!