Femke

De lamp is heel mooi, de kleur is zoals op de foto's. De communicatie is goed, vriendelijk en attent. Leuk is het persoonlijke briefje bij de bestelling. Ik heb de lamp nog niet opgehangen, want de... De lamp is heel mooi, de kleur is zoals op de foto's. De communicatie is goed, vriendelijk en attent. Leuk is het persoonlijke briefje bij de bestelling. Ik heb de lamp nog niet opgehangen, want de kamer is nog niet af.

Hedi Koning

Meubelknopjes, ik heb verschillende besteld en ben er erg blij mee.
Meubelknopjes, ik heb verschillende besteld en ben er erg blij mee.
Misschien nog als toevoeging: de kleur van de achterkant verschilde iets van de foto. Als in: zilver of goudkleurig achter de gekleurde knop. Azaila leek zilverkleurig maar bleek ook goudkleurig te zijn. Maakte niet uit, maar misschien in tekst erbij. :)
Hartstikke blij met alle knopjes!!

patrick froentjes

Snelle levering en top product

Claudia Verboom

Leuke mensen, goed gevoel en mooie recycle producten. We hebben 4 maal een Have A Light small besteld en ontvangen. Ze hangen nog niet maar dat volgt spoedig. We zijn in ieder geval two happy... Leuke mensen, goed gevoel en mooie recycle producten. We hebben 4 maal een Have A Light small besteld en ontvangen. Ze hangen nog niet maar dat volgt spoedig. We zijn in ieder geval two happy customers!

Sjors van den Hout

Goede communicatie, product is exact als beschreven en mooi afgewerkt!

Irene Fleuren

Super. Mocht de lamp die we graag wilde zomaar mee naar huis nemen om te zien of het zou passen bij ons huis.
Goede communicatie. Prettig contact.leuke werkplaats waar je welkom bent

Frieda Reuvers

Prettige ervaring en snelle communicatie

Karin

Super mooie opruimkist gekocht. Kleur blauw is gaaf! Wel even oppassen met aan het handvat vastpakken want dan kan het plankje los gaan.

Reactie I am Recycled:

Hi Karin, bedankt voor je review! Ik heb je gisteren een mailtje gestuurd. Er zou namelijk niets los mogen gaan bij onze opbergkist. Dat is zeker niet de bedoeling, sorry! Ik ga dit uiteraard voor... Hi Karin, bedankt voor je review! Ik heb je gisteren een mailtje gestuurd. Er zou namelijk niets los mogen gaan bij onze opbergkist. Dat is zeker niet de bedoeling, sorry! Ik ga dit uiteraard voor je oplossen. Groetjes, Michiel

Mieneke

Helemaal top! Dit keer een geweldige lamp gekocht, die niet alleen fantastisch van (de zelf te kiezen) kleur is, maar ook nog eens een prachtig warm licht geeft. De service was net als alle... Helemaal top! Dit keer een geweldige lamp gekocht, die niet alleen fantastisch van (de zelf te kiezen) kleur is, maar ook nog eens een prachtig warm licht geeft. De service was net als alle voorgaande keren top. In alle opzichten een aanrader dus!

Reactie I am Recycled:

Hi Mieneke, hartelijk dank voor deze mooie review! Dat waarderen wij enorm. En fijn dat je al vele jaren klant bij ons bent! Groetjes, Michiel

Luuk Van de Venne

Heel goed!!