S Procházka

SuperService en het leuke persoonlijke briefje!

Sven Boeckmans

Goed verpakt
Goederen zien er uit zoals op de website
Geen negatieve opmerkingen

Geerte van Kesteren

Hele mooie unieke lampen! Ideaal dat ze van licht materiaal zijn.

Els Oosterhout

Prettige en duidelijke communicatie. Ze denken mee als je iets persoonlijks wilt en maken er echt iets moois van. We hadden 6 gepersonaliseerde kisten besteld en die waren binnen 14 dagen geleverd.... Prettige en duidelijke communicatie. Ze denken mee als je iets persoonlijks wilt en maken er echt iets moois van. We hadden 6 gepersonaliseerde kisten besteld en die waren binnen 14 dagen geleverd. Fijne en snelle service! Ik ga zeker in de toekomst weer bestellen!

Reactie I am Recycled:

Hi Els, bedankt voor je positieve review! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent met de 6 opbergkisten op maat. Wij vonden het een leuke opdracht ☺. Wij helpen je uiteraard in toekomst ook graag... Hi Els, bedankt voor je positieve review! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent met de 6 opbergkisten op maat. Wij vonden het een leuke opdracht ☺. Wij helpen je uiteraard in toekomst ook graag weer. Veel plezier met de opbergkisten. Groetjes, Michiel

Caroline 't Hart

Snelle levering en super leuk product!

Roos

Leuk product met fijne geschiedenis! Leuk verpakt, net een kadootje

Jeroen Leijs

Opbergkist

Noa Haensel

Fantastische service. Heel persoonlijk en meedenkend. Wij hebben een prachtige lamp gekregen en daar zijn we erg blij mee. Zowel de visie van dit bedrijf als de kwaliteit die ze leveren is... Fantastische service. Heel persoonlijk en meedenkend. Wij hebben een prachtige lamp gekregen en daar zijn we erg blij mee. Zowel de visie van dit bedrijf als de kwaliteit die ze leveren is ontzettend fijn. Zeker een aanrader!

Reactie I am Recycled:

Hi Noa, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je Have a Light hanglamp. Groetjes, Michiel

Ontzettend goede ervaring! Zeer behulpzaam en toegankelijk.