Ik koop alleen maar bedden bij Iboxz als ik ze nodig heb. Altijd goed en klantvriendelijk met prima adviezen.
Elting
Zeer goede service...boxspring gekocht maar ivm rugklachten was het matras niet goed maar henk heeft het netjes opgehald en omgeruilt met een beter matras...kan niet anders zeggen dat het een zeer...Zeer goede service...boxspring gekocht maar ivm rugklachten was het matras niet goed maar henk heeft het netjes opgehald en omgeruilt met een beter matras...kan niet anders zeggen dat het een zeer goede service is en vriendelijk bedrijf.
Roel
Prima service, goed te woord gestaan, en nette correcte aflevering.
Valerie van der Kolff
Fantastisch. De boxspring ligt heerlijk en deze is door de jongens naar boven getild en gemonteerd. Ik kan iedereen aanraden om je boxspring bij Iboxz te kopen als je op zoek ben naar kwaliteit voor...Fantastisch. De boxspring ligt heerlijk en deze is door de jongens naar boven getild en gemonteerd. Ik kan iedereen aanraden om je boxspring bij Iboxz te kopen als je op zoek ben naar kwaliteit voor een leuke prijs.
Onze-boerderij
Duidelijke informatie, snelle levering, vriendelijke mensen, de bedden liggen heerlijk, ze staan binnen no time op de juiste plek en dat wordt verzorgd.
Luc & Kate
Zeer goede communicatie, snelle levering, product als omschreven. We zijn zeer tevreden.
Esther
Uitstekend
Rozekrans
Heel erg tevreden
Gerrit Huisman
Snelle service, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Ria van Boven
Prima en snelle bezorging .. keurige montage en aflevering .