Netjes op het aangegeven tijdstip geleverd. In elkaar gezet. Vriendelijk. Goede degelijke boxspring voor een mooie prijs.
Maarten
Helemaal top
Jannie Gerrits
Geheel volgens afspraak geleverd. Boxspring ziet er prachtig uit en slaapt heerlijk. Complimenten voor de bezorgers. Aardige en hardwerkende mannen!
Maurits van Wijde
Ik beveel Iboxz zeer aan. Telefonisch mijn wensen kenbaar gemaakt voor twee 1-pers. seniorenbedden met hard en zacht matras voor mijn ouders. Prima geholpen en naderhand door hun gebeld over exacte...Ik beveel Iboxz zeer aan. Telefonisch mijn wensen kenbaar gemaakt voor twee 1-pers. seniorenbedden met hard en zacht matras voor mijn ouders. Prima geholpen en naderhand door hun gebeld over exacte bezorgtijd. Aardige jongens hebben bedden bezorgd en netjes en snel gemonteerd. Heel erg bedankt!
Bart
Super ! nu voor 4e keer box spring gekocht (alle zonen en nu net voor logeerkamer). 1e keer al 10 jaar geleden en alles nog steeds goed. Snelle levering, keurig in elkaar en alle verpakking meegenomen
sjon
Vriendelijke mensen en nette prijzen
Rob van Moorselaar
Super geregeld alles bed netjes opgebouwd en alle verpakkings materialen ook weer mee genomen.