Iboxz

Tinus

Ik heb voor mijn bestelling even contact gehad en gevraagd of een snelle levering inderdaad mogelijk was van het boxspringbed van onze keuze. Het bed werd snel en geheel volgens afspraak geleverd.... Ik heb voor mijn bestelling even contact gehad en gevraagd of een snelle levering inderdaad mogelijk was van het boxspringbed van onze keuze. Het bed werd snel en geheel volgens afspraak geleverd. Ook vakkundig geïnstalleerd en getest. Tijdens de plaatsing werd bleek er een klein mankement aan de elektrische bediening te zitten. Dit is de volgende dag direct verholpen. Echt prima service en een bedrijf dat zijn afspraken na komt.

Kim

Snel geleverd. ik heb de topper geruild met een kleine bij betaling, ook dit verliep soepeltjes. Top service en heel fijn kingsize bed :)

VEN Oudshoorn

Zonder twijfel zal ik de volgende keer weer een boxspring bij Iboxz kopen. De springbox werd netjes op de afgesproken tijd afgeleverd en op de aangewezen plek op de 1e verdieping gemonteerd. Alle... Zonder twijfel zal ik de volgende keer weer een boxspring bij Iboxz kopen. De springbox werd netjes op de afgesproken tijd afgeleverd en op de aangewezen plek op de 1e verdieping gemonteerd. Alle verpakkingsmateriaal werd netjes meegeleverd. Daarna wer uitleg gegeven hoe je het beste de springbox kan onderhouden en nam men de tijd om verdere vragen te beantwoorden. Na inspectie en uitleg over de springbox werd pas de aankoopsom geïnd.

Chantal

Maandags besteld, zaterdags al in huis. Service is top, alles word netjes gemonteerd. Ze hadden de verkeerde maat topper mee maar een uur later hebben ze deze na bezorgd. Tijdens het proefliggen in... Maandags besteld, zaterdags al in huis. Service is top, alles word netjes gemonteerd. Ze hadden de verkeerde maat topper mee maar een uur later hebben ze deze na bezorgd. Tijdens het proefliggen in de showroom vonden wij de kussens zo fijn en na mijn vraag waar deze te koop waren kregen wij ze voor niets erbij. Communicatie ook zeer goed. Bed ligt heerlijk, superblij met onze aankoop.

Renders Sandra

Supervriendelijke mensen en correcte afhandeling.
Supervriendelijke mensen en correcte afhandeling.
We hebben wel opgemerkt dat de boxspring niet 100 % horizontaal kan worden ingesteld, het voeteneinde is dus altijd enkele cm hoger. Kan dit worden aangepast? Kunnen we hier zelf iets voor doen?

nijhuis

Zeer tevreden top

De Graaf

Van begin tot eind prima geregeld

J. Vellema

Alles prima geregeld. Aflevering duidelijk aangegeven en bezorgers waren op tijd en prima kerels. Bed naar de slaapkamer gebracht en vakkundig in elkaar gezet. Kortom prima service.

Esmeralde

Zeer goed, zowel telefonisch als bij levering