Erg fijn bedrijf 'NO-NONSENS 'BEDRIJF Keurig 1e gesprek vriendelijk houdt zich aan de afspraak.Vandaag geleverd.Hele nette bezorgers vriendelijk.vanuit t oosten naar Weert geleverd.Gemonteerd...Erg fijn bedrijf 'NO-NONSENS 'BEDRIJF Keurig 1e gesprek vriendelijk houdt zich aan de afspraak.Vandaag geleverd.Hele nette bezorgers vriendelijk.vanuit t oosten naar Weert geleverd.Gemonteerd zonder kosten . Veel bedden bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen . Super en hele goede prijs.
Ellis
Zeer vriendelijk, snelle levering
Ellen Akkerman
Ik heb gebeld voor informatie over een boxspring, en ik werd heel vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Ook duidelijk over het bezorgen en installeren van het bed.
Huub houben
Geweldig
Saskia
Verloopt zeer soepel
Mevrouw
Uitstekende kwaliteit, communicatie en service! Vakkundig en respectvol personeel.
Evelien
Super bedrijf, super bed en super service!!
Cor Vlasblom
Hele aardige mensen en bed vlot neergezet op zijn plek ??
thuis
Heel goed , netjes alles mooi neer gezet, alle verpakking mee genomen. Fijn mooi bed voor betaalbare prijs.