Gemakkelijk om te bestellen. Er werd een verwachte leverdatum aangegeven en daar hebben ze zich ook aan gehouden. Mailtje ontvangen toen het verstuurd werd met track & trace. Bezorgen dus ook bij...Gemakkelijk om te bestellen. Er werd een verwachte leverdatum aangegeven en daar hebben ze zich ook aan gehouden. Mailtje ontvangen toen het verstuurd werd met track & trace. Bezorgen dus ook bij ons op de Waddeneilanden
Super leuke bijzettafel/opruimmand besteld net voor de kerst, was best snel binnen en was goede kwaliteit!
els feije
Een hele goede service. bestelde artikelen waren goed verpakt en op tijd geleverd
Tineke van Heck
Op zich niets op aan te merken behalve als het artikel niet bevalt kost je het veel geld om het terug te sturen
Peppa
Altijd tevreden over de kwaliteit en snelle levering. Goede afwikkeling van eventuele klachten.
Natalia Elnikova
Leuke aanbidingen
Wel vaak veel "rommel", maar je kan geluk hebben!!
D. Kara
En fijne webshop met met duidelijke instructies en veel informatie over de producten. Mijn bestellingen zijn netjes volgens afspraak geleverd.