Ooit één bestelling geplaatst. Zeer tevreden. Meteen een bevestiging, de volgende dag de verzendgegevens en super snel in huis!!
Elmi Dammer
Gewoon een goede service, ik heb jaren terug ook van alles gekocht bij ichica en ging altijd goed! Na ze een tijdje uit het oog te hebben verloren laatst weer wat besteld. Goede service en snelle...Gewoon een goede service, ik heb jaren terug ook van alles gekocht bij ichica en ging altijd goed! Na ze een tijdje uit het oog te hebben verloren laatst weer wat besteld. Goede service en snelle verzending! Nooit problemen gehad!
Leentje Deprins
Goede en snelle levering. product zoals beschreven
Begonnen met iWatch en zo iChica ontdekt. Defect horloge dat meer als 4 maand verwerkt werd, is uiteindelijk in betaaltegoed omgewisseld. Veel interactie met klantenservice, heel vriendelijk en...Begonnen met iWatch en zo iChica ontdekt. Defect horloge dat meer als 4 maand verwerkt werd, is uiteindelijk in betaaltegoed omgewisseld. Veel interactie met klantenservice, heel vriendelijk en efficient.
Nima
........
Dewit
Goede en snelle levering
Emine
Over het algeheel positief.
Bea
Heel tevreden over de acties, producten en levering.