iChica

René van de Graaf

Ik heb met iChica heel goede ervaringen, ik koop er niet zo veel dit omdat ik alleenstaand ben en de meeste aanbiedingen
die IChica mij doet niet in mijn straatje passen. Ik vind het echter...
die IChica mij doet niet in mijn straatje passen. Ik vind het echter een bedrijf die je vertrouwen waard is. Snel en correct.

Goed product voor goede prijs, maar levertijd was verlaat en hier werd niet over gecommuniceerd.
Na navraag kreeg ik pas antwoord na 2 weken (kerstperiode is inderdaad drukker, maar voorzie je daar dan op als bedrijf!).

G. Voost

(Bewerkt)

Bijzonder teleurstellend. Het product (glazen plantenbol in touwhanger) was kapot, we kregen een doos vol scherven. Na contact met de klantenservice kregen we het verzoek om foto's op te sturen. Dit... Bijzonder teleurstellend. Het product (glazen plantenbol in touwhanger) was kapot, we kregen een doos vol scherven. Na contact met de klantenservice kregen we het verzoek om foto's op te sturen. Dit hebben we meteen gedaan. Ondanks meerdere verzoeken om een update duurde het weken voor we een reactie kregen. Gelukkig is het daarna wel snel afgehandeld en hebben we ons geld teruggekregen.

In het begin ging dit goed. Het bestellen van het product is geen probleem en ben ook tevreden over het product. Echter als ik dan een vraag stel aan de klantenservice krijg ik netjes een mail dat... In het begin ging dit goed. Het bestellen van het product is geen probleem en ben ook tevreden over het product. Echter als ik dan een vraag stel aan de klantenservice krijg ik netjes een mail dat er binnen een paar werkdagen wordt gereageerd. Ik heb tot op heden nog geen reactie en mijn vraag is 7 werkdagen geleden gesteld. Het ging over een betaling welke uitbleef omdat de mail in mijn spam terecht is gekomen. Helaas voor deze beoordeling weegt de service voor mij erg zwaar.

Bjorn

Via een aanbiedingen-site bij iChica uitgekomen voor een grote wandklok. Duidelijke aanbieding en gemakkelijk te bestellen...levering was volgens afspraak. Prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed,... Via een aanbiedingen-site bij iChica uitgekomen voor een grote wandklok. Duidelijke aanbieding en gemakkelijk te bestellen...levering was volgens afspraak. Prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed, vele positieve commentaren gehad op de klok.

Rob de Nooij

Niet goed. Na ontvangst van kapot rendier meer dan 2 weken gewacht op reactie ivm retour. Voor een product mbt de kerstdagen is dit veel te lang.

Mariska

Leuke producten. Duurt soms wat lang voor ze leveren als je gewend bent aan: nu besteld, volgende dag in huis. Maar het is het wachten waard en allemaal terug te lezen wanneer het pakket waar is.... Leuke producten. Duurt soms wat lang voor ze leveren als je gewend bent aan: nu besteld, volgende dag in huis. Maar het is het wachten waard en allemaal terug te lezen wanneer het pakket waar is. Goede service.

Supermooie profucten, snelle service