Betrouwbaar Levertijd komt overeen zoals is aangegeven. Goede produkten
Prima service
Daisy
Goed, leuke aanbiedingen!
Slijterij Hummel
De levering zou wat sneller kunnen maar daar zijn de prijzen ook naar. Prima verpakt en goede kwaliteit producten!
Cremers
Attente reactie op ontbrekende delen van bestelling! Maar aanleveren van missing parts gebeurt nog altijd NIET!
Stephanie
Mooie klok besteld heel erg blij mee! Levering ook prima
Ik bestelde een lightbox. Deze werd zeer snel geleverd! En is identiek aan de foto. Zeer tevreden klant!
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Goede snelle service
Bestelling probleemloos verlopen. Gekochte goederen voldeden aan de getoonde deal.
Ik was nogal sceptisch over online aankopen bij iChica aangezien ik niet veel mensen ken die deze site al gebruikten. Alles verliep vrij vlot tot de levering van mijn bestelling. Ik kon alles mooi...Ik was nogal sceptisch over online aankopen bij iChica aangezien ik niet veel mensen ken die deze site al gebruikten. Alles verliep vrij vlot tot de levering van mijn bestelling. Ik kon alles mooi volgen via de Track and Trace maar op het laatste moment werd mijn pakket niet afgeleverd en moest ik een week extra wachten. Deze keer kon dat geen kwaad maar vaak bestel ik iets voor een bepaalde datum en dan geloof ik wel graag de opgegeven levertijd.