iChica

Prima ervaring. Betaling via afterpay verliep goed en de bestelling was eerder dan verwacht.

Driss

Goede bedrijf met vlotte service ,wordt op de hoogte gehouden wanneer bestelling ontvangt

Gaia

Ik had 2 items besteld.
Ik had 2 items besteld.
De ene bleek eerder verstuurd dan de verwachte opstuurdatum, maar ik kreeg er geen track & trace code van waardoor ik niet thuis was en het pakket een week bij de buren lag zonder dat ik dat wist.

Het tweede item kon tot 2x toe niet op de beloofde dag verstuurd worden, daar kreeg ik netjes een meldings email van.
Echter klopte de verwachte tijd in die email ook niet. Er werd 'begin van de week' gezegd, terwijl op een vrijdag werd verstuurd uiteindelijk.

Ik heb hierover gemaild maar toen kreeg ik een auto-reply met de mededeling dat antwoord wel 10 dagen kon duren.

Dat is wel erg veel.

Jos vdHeijden

Ik heb goede ervaring

Overzichtelijk website, leuk aanbod van producten. Echter vind ik de kwaliteit van de producten vaak onderdoen tov de getoonde productspecificaties,-en informatie en de daardoor gecreëerde... Overzichtelijk website, leuk aanbod van producten. Echter vind ik de kwaliteit van de producten vaak onderdoen tov de getoonde productspecificaties,-en informatie en de daardoor gecreëerde verwachting.
Levering over het algemeen niet zo snel en ook aanbiedingsprijs niet altijd even concurrerend.
Wel degelijk verpakt en volgens (tijds)afspraak geleverd.

Mooie aanbiedingen, ik heb inmiddels als twee keer bij iChica besteld.

Prima! Makkelijk bestelproces, snelle levering.

Tapijt besteld, maar de kwaliteit viel tegen .De tapijt terug sturen leek niet zo eenvoudig, dan toch maar besloten om ze tehouden.
lamp en bij zettafeltjes waar zeer mooi en stevig...
lamp en bij zettafeltjes waar zeer mooi en stevig verpakt.
doe zo verder.