Leuke inspirerende training maar niet met peers, te grote aan diversiteit deelnemers dat afdoet aan effectiviteit (met snapte cases van de ander niet waardoor t lastig sparren was). Er zaten veel...Leuke inspirerende training maar niet met peers, te grote aan diversiteit deelnemers dat afdoet aan effectiviteit (met snapte cases van de ander niet waardoor t lastig sparren was). Er zaten veel mensen die 'moesten van de baas' en dus niet gemotiveerd waren. Wel wat handige tips & trics opgedaan.
Chantal Keeris
De training was inhoudelijk prima, maar de hoeveelheid stof was te veel voor 6 dagdelen. De cursus zou minimaal 8 en mogelijk zelfs 12 dagdelen mogen zijn. Daarnaast moesten we tussen 2 lessen...De training was inhoudelijk prima, maar de hoeveelheid stof was te veel voor 6 dagdelen. De cursus zou minimaal 8 en mogelijk zelfs 12 dagdelen mogen zijn. Daarnaast moesten we tussen 2 lessen teveel doorlezen wat onmogelijk bleek voor alle deelnemers wanneer je daarnaast nog werkt.
Monique A. Haasnoot - Smit
Fijne trainer - stelt de deelnemers op gemak - niks moet - goede balans theorie/praktijk. Wel prettig om met deelnemers van andere werkvelden te oefenen. Prettige locatie dicht bij het station.
Jan de Vlieger
Fijne sessies, veel interactief en zelf oefenen. Trainer Boy schakelt heel goed tussen lesstof en groep, waardoor het echt training op maat was. Veel geleerd wat ik direct in de praktijk kan...Fijne sessies, veel interactief en zelf oefenen. Trainer Boy schakelt heel goed tussen lesstof en groep, waardoor het echt training op maat was. Veel geleerd wat ik direct in de praktijk kan toepassen.
Janny Bakker
Ik zou deze cursus echt iedereen aanraden. Ik heb niet alleen veel nieuwe luistervaardigheden geleerd en tools voor gesprekken aangereikt gekregen, maar ook mijzelf veel beter leren kennen....Ik zou deze cursus echt iedereen aanraden. Ik heb niet alleen veel nieuwe luistervaardigheden geleerd en tools voor gesprekken aangereikt gekregen, maar ook mijzelf veel beter leren kennen. Die combinatie maakt dat de communicatie met anderen, zowel zakelijk als privé, leuker, diepgaander én effectiever is geworden.
Patrick Degen
Bij Act gaat het er over de inzage en bewustworden van de...Afgelopen weken kennis mogen maken met Act via de opleiding van ICM. De Act training werd gegeven door Noor van Oosterhout.
Bij Act gaat het er over de inzage en bewustworden van de psychologische flexibiliteit van mensen. En die flexibilteit, met verschillende interventies wat op te rekken, zodat er meer veerkracht en zelfcompassie ontstaat.
Ik ben heel positief over de inhoud van deze training en in het bijzonder over de wijze waarop Noor dit vormgeeft. Met veel eigen praktijkvoorbeelden en samenvattende modellen zodat de hoeveelheid aan Act informatie behapbaar en toepasbaar wordt.
Timo van Lokven
De Deep Democracy wereld is een nieuwe wereld voor mij (als redelijk 'blauw' persoon). De wijze om te komen tot gedragen besluitvorming spreekt mij erg aan. Veel werkvormen geleerd die ik in...De Deep Democracy wereld is een nieuwe wereld voor mij (als redelijk 'blauw' persoon). De wijze om te komen tot gedragen besluitvorming spreekt mij erg aan. Veel werkvormen geleerd die ik in de praktijk kan toepassen. Fijne docent in een veilige leeromgeving die uitnodigt tot veel oefenen.
Inge Leferink
We zijn door Babette heel goed begeleid, ze heeft een leuke energieke interactie met de groep. Theorie en eigen schrijfwerk op de dag wisselde ze goed af. Hierdoor ga ja na dag 1 ook echt met een...We zijn door Babette heel goed begeleid, ze heeft een leuke energieke interactie met de groep. Theorie en eigen schrijfwerk op de dag wisselde ze goed af. Hierdoor ga ja na dag 1 ook echt met een opzet van je plan naar huis, dat helpt heel goed om het daarna op te pakken.
Katja van den Brandt
Een zeer professionele opleiding gegeven door een vakbekwame docente. Haar uitleg was helder en to the point. Ze gaf voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Ze kon vertellen uit eigen ervaring...Een zeer professionele opleiding gegeven door een vakbekwame docente. Haar uitleg was helder en to the point. Ze gaf voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Ze kon vertellen uit eigen ervaring en ze gaf veel praktische tips. Een bron van inspiratie. Ook het materiaal was helemaal passend: voldoende, niet te veel, afwisselend theorie en praktijk opdrachten, interessante filmpjes met praktijkvoorbeelden. De training voldeed absoluut aan mijn verwachtingen en de docente heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen. Met deze opleiding kan ik verder. Nu alleen nog praktijkervaring opdoen.
rachel SChreinemachers
Super cursus, veel info. Er wordt met ieder zijn leerstijl rekening gehouden. Super trainer, legt goed uit, enthousiast en betrokken. De leeromgeving is duidelijk, kun je alles terugvinden en...Super cursus, veel info. Er wordt met ieder zijn leerstijl rekening gehouden. Super trainer, legt goed uit, enthousiast en betrokken. De leeromgeving is duidelijk, kun je alles terugvinden en printen.