Goede docent. Gaf duidelijke uitleg. Interesante lesstof Met mooie cases. Bood meer dan goede begeleiding en beantwoorde snel en duidelijk hulpvragen. Reageerde snel op mail. Bovenal ook belangrijk....Goede docent. Gaf duidelijke uitleg. Interesante lesstof Met mooie cases. Bood meer dan goede begeleiding en beantwoorde snel en duidelijk hulpvragen. Reageerde snel op mail. Bovenal ook belangrijk. Voldoende humor
Bert Verwoert
Professionaliteit en kwaliteit staan voorop bij deze training met een goed evenwicht tussen praktijk opdrachten en theorie. En als je houdt van zelfdiscipline met het uitvoeren van jouw...Professionaliteit en kwaliteit staan voorop bij deze training met een goed evenwicht tussen praktijk opdrachten en theorie. En als je houdt van zelfdiscipline met het uitvoeren van jouw huiswerkopdrachten, dan mag je deze interessante opleiding niet missen.
Otstk
Bij deze training krijg je veel handvatten om sterker in je schoenen te staan en leer je omgaan met lastige situaties. Het is een hele pittige training met veel interactie en samenwerking....Bij deze training krijg je veel handvatten om sterker in je schoenen te staan en leer je omgaan met lastige situaties. Het is een hele pittige training met veel interactie en samenwerking. Uiteindelijk is dit het alle werk en inspanning waard! De trainer Hanneke was helemaal top! Ze ziet precies waar je vastloopt en helpt je verder en geeft advies waar nodig.
Inge Keller
Ik vond het een hele leuke en waardevolle opleiding. Het zijn 3 dagen met veel info en veel interactie en opdrachten die goed toe te spitsen zijn op je eigen werksituatie. Een aanrader dus.
Alzerina Da Cruz
Duidelijke lesstof wat je direct in de praktijk kunt toepassen. Fijne docent ook die rustig alles uitlegt aan de hand van voorbeelden waardoor alles nog meer gaat leven. Dit is echt een goede basis...Duidelijke lesstof wat je direct in de praktijk kunt toepassen. Fijne docent ook die rustig alles uitlegt aan de hand van voorbeelden waardoor alles nog meer gaat leven. Dit is echt een goede basis iedereen die zich in het HR vak wilt verdiepen
Abe Wind
Inspirerende cursus Strategisch HRM waarin ruimte is het delen van ervaringen en veel nieuwe zaken in de diepte te leren waar zelfs ik met op 63 jarige leeftijd van kon genieten.
Maurice Mulder
Goede training met fijne mix van theorie en praktijkoefeningen. Trainer nam ons goed mee, duidelijk, enthousiast, veel tips op maat, aandacht voor iedereen en oog voor creëren fijne omgeving om met...Goede training met fijne mix van theorie en praktijkoefeningen. Trainer nam ons goed mee, duidelijk, enthousiast, veel tips op maat, aandacht voor iedereen en oog voor creëren fijne omgeving om met elkaar te werken. Coaching sessie had veel toegevoegde waarde. De locatie was prima. Punt van aandacht voor de organisatie is dat de coaching sessie tussen de twee bijeenkomsten door niet was stond opgenomen in de omschrijving van de training. Dit element kwam voor mij als een weliswaar welkome verrassing maar lastig op het laatste moment te plannen.
Lotte van de Kant
Deskundige docent, goed materiaal, goede verzorging en locatie, fijne online leeromgeving. Tijdens de training wordt de leerstof uitgebreid besproken en geoefend met de groep. Ook het delen van...Deskundige docent, goed materiaal, goede verzorging en locatie, fijne online leeromgeving. Tijdens de training wordt de leerstof uitgebreid besproken en geoefend met de groep. Ook het delen van kennis en ervaring over de verschillen binnen onze organisaties met mijn medecursisten vond ik erg waardevol!
Gerold Verstraeten
Zeer goede opleiding als basis voor het in de praktijk brengen van lean-management. Het gekozen leerboek sluit goed aan bij de praktijk. De trainer was zeer goed (Top!) in de uitleg en ook met de...Zeer goede opleiding als basis voor het in de praktijk brengen van lean-management. Het gekozen leerboek sluit goed aan bij de praktijk. De trainer was zeer goed (Top!) in de uitleg en ook met de groep. De theorie icm DMAIC is een slimme combinatie. Aanrader voor iedereen die management kant van lean wil leren en niet allen de tools of six-sigma.
Thijs van der Knaap
PRINCE2 training was goed en helder opgebouwd. Duidelijke praktijkvoorbeelden en continue verduidelijking van zaken waar het boek niet duidelijk was. Interactieve lesvorm en zelfstandige aan de slag...PRINCE2 training was goed en helder opgebouwd. Duidelijke praktijkvoorbeelden en continue verduidelijking van zaken waar het boek niet duidelijk was. Interactieve lesvorm en zelfstandige aan de slag met opdrachten in groepjes is goed bevallen. Locatie in Utrecht (La Vie Center) was op en top verzorgd.