Helen van Dalen

Prima opleiding, voldeed aan mijn verwachting. Trainer goed, kon de koppeling goed maken richting de praktijk. De inhoud sloot ook prima aan op praktijk. Locatie training was goed, verzorging goed,... Prima opleiding, voldeed aan mijn verwachting. Trainer goed, kon de koppeling goed maken richting de praktijk. De inhoud sloot ook prima aan op praktijk. Locatie training was goed, verzorging goed, lunch heerlijk.

Louis Blaak

Sjoerd is in staat om ervoor te zorgen dat je je werk tijdens de training echt goed los kan laten. Het vak leidinggeven is geen exacte wiskunde, we hebben tijden deze training heel veel tools in... Sjoerd is in staat om ervoor te zorgen dat je je werk tijdens de training echt goed los kan laten. Het vak leidinggeven is geen exacte wiskunde, we hebben tijden deze training heel veel tools in handen gekregen en daar lekker mee kunnen oefenen in allerlei leuke werkvormen

Anne-Marie Hof-van-den

De training van interessant en leuk. Er was veel interactie en Henk noemde veel praktijkvoorbeelden, wat ik erg prettig vind.
Wel vind ik de training erg prijzig voor wat je krijgt. 100 euro...
Wel vind ik de training erg prijzig voor wat je krijgt. 100 euro voor studiemateriaal? We hebben 1 boekje thuis gekregen (waar niets mee gedaan is) en de rest is gratis te downloaden van internet. Ik was tevens in de veronderstelling dat de certificering inclusief was, maar dit blijkt niet zo te zijn. Jammer.

Renée Reijnders

Het was goed geregeld. Goede faciliteiten. Trainer had er plezier in. Minpuntje was wel dat de groep groot was (12 personen) en dat ze de cursus toch niet in Amsterdam aanboden (stond wel in de... Het was goed geregeld. Goede faciliteiten. Trainer had er plezier in. Minpuntje was wel dat de groep groot was (12 personen) en dat ze de cursus toch niet in Amsterdam aanboden (stond wel in de omschrijving), maar ik ervoor naar Utrecht moest.

Nicky van der Meijden

Interactief en heel erg op de praktijk gericht. Ik had zelf gekozen voor 4 lesdagen en zou een ander ook aanraden om de opleiding in deze vorm te volgen. Nuttig, aandacht voor elke cursist en als... Interactief en heel erg op de praktijk gericht. Ik had zelf gekozen voor 4 lesdagen en zou een ander ook aanraden om de opleiding in deze vorm te volgen. Nuttig, aandacht voor elke cursist en als afsluiting een praktijkopdracht (i.p.v. theorietest).

Nicky van der Meijden

Cindy van der Meer - Eelsing

Goede training mede door de ervaring die Saskia zelf meeneemt uit de praktijk. Programma kent ruimte voor flexibiliteit en eigen inbreng en ervaring van andere cursisten. Saskia weet ook een goede... Goede training mede door de ervaring die Saskia zelf meeneemt uit de praktijk. Programma kent ruimte voor flexibiliteit en eigen inbreng en ervaring van andere cursisten. Saskia weet ook een goede sfeer te creeren waardoor je je op je gemak voelt

Petra Zuidema

Wouter is een fantastische inspirator. Hij weet in een groep telkens de juiste snaar te raken. Hij is rustig, geduldig en slim. Telkens wanneer een discussie afdwaalde wist hij slim terug te sturen.... Wouter is een fantastische inspirator. Hij weet in een groep telkens de juiste snaar te raken. Hij is rustig, geduldig en slim. Telkens wanneer een discussie afdwaalde wist hij slim terug te sturen. Of te vragen, dat even te onthouden en komen we zo terug. Daardoor bleven we bij de inhoud en kon aan de stof of vanuot persoonlijke ervaringen over de stof te spreken. Er goed.

Arco Looy

Ik heb een training gehad van Marco de Bruin. Niet van Jeroen Persoons. De training van Marco zeer vernieuwend en leerzaam. Reageerde goed op wensen en ideeën vanuit de groep en werkte met... Ik heb een training gehad van Marco de Bruin. Niet van Jeroen Persoons. De training van Marco zeer vernieuwend en leerzaam. Reageerde goed op wensen en ideeën vanuit de groep en werkte met voorbeelden uit de praktijk.
Prima training. Minpuntje is dat we zelf de parkeerkosten moesten betalen terwijl de training al pittig geprijsd was.

Monica

Uk heb de training persoonlijke effectiviteit als een nuttige training ervaren, die smaakt naar meer. De trainster was erg goed en scherp, en het tempo was goed. Gedurende de 3 dagen is genoeg stof... Uk heb de training persoonlijke effectiviteit als een nuttige training ervaren, die smaakt naar meer. De trainster was erg goed en scherp, en het tempo was goed. Gedurende de 3 dagen is genoeg stof aangereikt voor verdere verdieping en persoonlijke ontwikkeling.