Voor de opleiding Positieve Psychologie kun je je 3x per jaar inschrijven op 8 verschillende locaties op 2 verschillende dagen. In praktijk gaat de cursus echter alleen in Utrecht op 1 dag van... Voor de opleiding Positieve Psychologie kun je je 3x per jaar inschrijven op 8 verschillende locaties op 2 verschillende dagen. In praktijk gaat de cursus echter alleen in Utrecht op 1 dag van start, alle inschrijvingen worden bij elkaar gevoegd en centraal geplaatst. Op deze manier worden geïnteresseerden misleid, en laat ICM hen tijd en energie steken in een illusie. Dit geeft geen vertrouwen en ik heb dan ook op basis van deze ervaring ernstige twijfels aan de integriteit van deze instelling.

Robert Spaans

Het is een interessante en goede training. Goede portal waar je de leerstof kan voorbereiden. Hierdoor is er op de trainingsdagen veel tijd voor rollenspellen en praktijkvoorbeelden. Het toepassen... Het is een interessante en goede training. Goede portal waar je de leerstof kan voorbereiden. Hierdoor is er op de trainingsdagen veel tijd voor rollenspellen en praktijkvoorbeelden. Het toepassen van de theorie werkt erg goed en maakt de training concreet. Goede trainer en locatie met de voorzieningen is goed.

Diana van der Kieft

Ik heb zeker veel geleerd van de training maar ik vond dat er teveel (verschillende) theorie(en) werd behandeld. Dit maakt het ingewikkelder. Aangezien het maar om twee trainingsdagen gaat had ik... Ik heb zeker veel geleerd van de training maar ik vond dat er teveel (verschillende) theorie(en) werd behandeld. Dit maakt het ingewikkelder. Aangezien het maar om twee trainingsdagen gaat had ik behoefte gehad aan een paar heldere theoretische handvatten en veel oefenen in de vorm van rolspellen.

B M

Notities en memo's schrijven was een leerzame cursus voor mij als technisch adviseur. Je leert na te denken over hoe iemand je document zal lezen. Dit is van belang als je iets op de juiste manier... Notities en memo's schrijven was een leerzame cursus voor mij als technisch adviseur. Je leert na te denken over hoe iemand je document zal lezen. Dit is van belang als je iets op de juiste manier wilt overbrengen. De docent was passievol, gaf goede voorbeelden en de dag had een goede opzet (theorie versus praktijk)

Natasja Schwartz

Een leuke training die,
Een leuke training die,
mede door de ervaringen van de medecursisten, erg leerzaam is. Ook werd de training gegeven door een enthousiaste en energieke vrouw die gelukkig oom de humor niet vergat :-)

Daniel Matveld

Ik ben de training gestart via ICM bij de docent Sjoerd Bakker. De training was voor mij zeer leerzaam en ik kon er direct mee aan de slag bij mijn werkgever. De interactie die ik had met mijn... Ik ben de training gestart via ICM bij de docent Sjoerd Bakker. De training was voor mij zeer leerzaam en ik kon er direct mee aan de slag bij mijn werkgever. De interactie die ik had met mijn medecursisten was ook erg goed, vooral ook om te zien hoe zij leidinggevend.

Ellen Hengstman

Een ontzettend inspirerende opleiding! Je krijgt elke module weer een andere trainer en het is echt fantastisch om te zien hoe ze allemaal hun eigen stijl hebben. Ik heb daar veel van geleerd: van... Een ontzettend inspirerende opleiding! Je krijgt elke module weer een andere trainer en het is echt fantastisch om te zien hoe ze allemaal hun eigen stijl hebben. Ik heb daar veel van geleerd: van hoe om te gaan met weerstand in de groep tot het gestructureerd ontwerpen van mijn eigen trainingen. Daarnaast heb ik mezelf ook een stuk beter leren kennen, zowel op persoonlijk vlak als trainer. Ik ben me nu een stuk bewuster van de manier waarop ik voor groepen sta, wat mijn voorkeuren zijn op het gebied van communicatie, wat mijn valkuilen en kwaliteiten zijn en hoe dit alles de groep beïnvloedt. Een échte volwaardige trainer, zo voel ik me nu!

Ulrike Walker

Inspirerende trainster. Zeer praktijkgericht. Ruimte om naast de geboden onderwerpen, ervaringen met elkaar te delen en van elkaar te leren. Had er persoonlijk een dag aan vast willen plakken, om... Inspirerende trainster. Zeer praktijkgericht. Ruimte om naast de geboden onderwerpen, ervaringen met elkaar te delen en van elkaar te leren. Had er persoonlijk een dag aan vast willen plakken, om dieper in te gaan op de onderwerpen.

Ulrike Walker

Jettie V. D.

Ik vond de ICM Coachingsopleiding een fantastische opleiding. Niet alleen vanwege de kennis en vaardigheden óver het coachingsvak, maar vooral ook door de inzichten over mijzelf. Die waren soms best... Ik vond de ICM Coachingsopleiding een fantastische opleiding. Niet alleen vanwege de kennis en vaardigheden óver het coachingsvak, maar vooral ook door de inzichten over mijzelf. Die waren soms best confronterend, maar daardoor erg leerzaam. Ik sta nu echt anders in het leven. Rémi heeft veel expertise en kan goed duiden wat er gebeurt in de coachingsgesprekken. Ik heb van haar, maar ook van de medecursisten, ontzettend veel geleerd. Ik gun iedereen zo’n opleiding. Het was de beste die ik tot nu toe gevolgd heb.