Gerda te Roller - van den Broek

Super aanvulling op m’n opleiding tot coach. Training is praktisch en fijn inhoudelijk, de docent is dagelijks met de materie bezig, dus veel praktijkvoorbeelden Verder veel ruimte voor oefenen,... Super aanvulling op m’n opleiding tot coach. Training is praktisch en fijn inhoudelijk, de docent is dagelijks met de materie bezig, dus veel praktijkvoorbeelden Verder veel ruimte voor oefenen, leerzaam. Mooie dagen gehad, aanrader 👍🏻

Astrid Balemans

Zeer nuttige cursus waarbij het prettig is dat de theorie uit boek en tutorials bijzonder goed wordt toegelicht in de contactmomenten. De trainer weet het onderwerp zeer levendig inzichtelijk te... Zeer nuttige cursus waarbij het prettig is dat de theorie uit boek en tutorials bijzonder goed wordt toegelicht in de contactmomenten. De trainer weet het onderwerp zeer levendig inzichtelijk te maken.

Sharon van Riel

Er leerzaam en zeker nieuwe ideeën opgedaan. Locatie was goed en het les lokaal was prima. De leraar besteed echt aandacht aan wat je wilt leren en gaat ook op die onderwerpen in. Dat vond ik heel... Er leerzaam en zeker nieuwe ideeën opgedaan. Locatie was goed en het les lokaal was prima. De leraar besteed echt aandacht aan wat je wilt leren en gaat ook op die onderwerpen in. Dat vond ik heel prettig.

Chris Lee van

De cursus Emotionele Intelligentie vond ik goed opgezet en de begeleiding was zeer prettig en adequaat. Het heeft mij verder gebracht hoe ik met andere kan omgaan. Hoe ik beter met hun emoties en... De cursus Emotionele Intelligentie vond ik goed opgezet en de begeleiding was zeer prettig en adequaat. Het heeft mij verder gebracht hoe ik met andere kan omgaan. Hoe ik beter met hun emoties en mijn emoties kan omgaan.

Marco van Marle

Fantastische opleiding met veel variatie. Nieuwe methodieken geleerd en meteen kunnen toepassen in de praktijk. Leraren die veel ervaring meebrengen en altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of... Fantastische opleiding met veel variatie. Nieuwe methodieken geleerd en meteen kunnen toepassen in de praktijk. Leraren die veel ervaring meebrengen en altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of om een casus in te brengen. Een geweldige reis om meer te weten over het coach-vak.

A. van Dijk

Driedaagse praktische training Coachen van Teams. Op een superlocatie in Utrecht deze training gevolgd. Veel geoefend met gesprekstechnieken met eigen situaties op het werk. Leuke is dat de andere... Driedaagse praktische training Coachen van Teams. Op een superlocatie in Utrecht deze training gevolgd. Veel geoefend met gesprekstechnieken met eigen situaties op het werk. Leuke is dat de andere cursisten uit andere omgevingen komen waar je ook veel van leert. Vooral geleerd hoe onbevooroordeeld en neutraal je dient te zijn als teamcoach. Je kunt je eigen leerdoelen van te voren aangeven. Ervaren docent met veel praktijkvoorbeelden en interessante overzichten van situaties en aanpak. ICM is een sympathieke opleider.

A. van dijk

Fantastische goed opgezette coach opleiding met door de Nobco erkend diploma. Mooie moduleopzet verdeeld over tien bijeenkomsten Goed te doen naast werk. Elke twee weken een bijeenkomst en ongeveer... Fantastische goed opgezette coach opleiding met door de Nobco erkend diploma. Mooie moduleopzet verdeeld over tien bijeenkomsten Goed te doen naast werk. Elke twee weken een bijeenkomst en ongeveer 1 x per maand een verslag inleveren. Veel geleerd van doortastende ervaren docenten. Kleine veilige groep. Veel praktische oefeningen gedaan, mooie digitale leeromgeving. Ook veel bekenden van me hebben deze opleiding gedaan.

Lieke Bosch

Goede training op hoog niveau, met een zeer bedreven trainer. uitstekende vertaalslag van theorie naar eigen werk praktijk. De training geeft modellen en handvatten om duurzaamheid handen en voeten... Goede training op hoog niveau, met een zeer bedreven trainer. uitstekende vertaalslag van theorie naar eigen werk praktijk. De training geeft modellen en handvatten om duurzaamheid handen en voeten te geven binnen je organisatie.

Nijland

Confronterende maar daardoor zeer goede training door de aanpak van Mart. Niet het standaard tekstboekje maar juist heel individueel verbeterpunten. In een kleine setting (8 personen) was er een... Confronterende maar daardoor zeer goede training door de aanpak van Mart. Niet het standaard tekstboekje maar juist heel individueel verbeterpunten. In een kleine setting (8 personen) was er een prettige sfeer. Aanrader!

Verbruggen

De Prince2 foundation in 1 week vond ik erg goed. Hij bestond uit 2 dagen training, de 3e dag gelegenheid om vragen te stellen en vervolgens tijd om in de middag het examen te doen. Onze trainer... De Prince2 foundation in 1 week vond ik erg goed. Hij bestond uit 2 dagen training, de 3e dag gelegenheid om vragen te stellen en vervolgens tijd om in de middag het examen te doen. Onze trainer Henk was erg praktisch. Hij vertelde duidelijk wat je moet weten voor dit examen. Hij gebruikte veel praktijk voorbeelden. De locatie in Utrecht boven de Bijenkorf was ook erg prettig. Na afloop met mede cursisten het slagen gevierd op een terrasje. Met ICM was alles duidelijk en verliep het soepel.