F V

In twee dagen een mooie overview gehad van het online marketing werkveld. Gepassioneerde, duidelijk ervaren trainer zette de groep scherp en kritisch aan het denken. Ik kon veel van mijn... In twee dagen een mooie overview gehad van het online marketing werkveld. Gepassioneerde, duidelijk ervaren trainer zette de groep scherp en kritisch aan het denken. Ik kon veel van mijn medecursisten leren en en er was ook veel ruimte voor vraagstukken uit de praktijk/praktijkvoorbeelden. Ik heb telkens geïnspireerd en met zeer concrete nieuwe ideeën de bijeenkomsten verlaten! Trainerslocatie en digitale leeromgeving waren overigens ook top.

Willem Vellinga

Een top opleiding. Ik kan niet anders zeggen.

Tijdens de 5 maanden heb je 10 bijeenkomsten en 4 verschillende trainers! Je leert zo heel veel verschillende stijlen van training geven en krijgt veel bruikbare tips en feedback. De opleiding is erg praktisch en zorgt ervoor dat je echt leert wat is het is om voor een groep te staan.

Wat ik ook erg prettig vond is de groepsgrootte van maximaal 10 personen. Zo is er genoeg aandacht voor ieders leervraag.

De locatie Regardz La Vie in Utrecht was geweldig.

Willem Vellinga

Een top opleiding. Ik kan niet anders zeggen.

De locatie Regardz La Vie in Utrecht was geweldig.

Mart Wels

De training was interactief en dynamisch. Leerdoelen van deelnemers en de interactie in de groep waren belangrijker dan het behandelen van alle onderwerpen. Daarom was je constant betrokken en... De training was interactief en dynamisch. Leerdoelen van deelnemers en de interactie in de groep waren belangrijker dan het behandelen van alle onderwerpen. Daarom was je constant betrokken en aanwezig. Ik ben erg blij deze trainer.

Bryan Diender

In september 2018 deed ik mee aan de ICM-cursus Effectief Communiceren. Ik had mezelf ingeschreven voor deze cursus om extra handvatten te krijgen voor het verbeteren van mijn dagelijkse... In september 2018 deed ik mee aan de ICM-cursus Effectief Communiceren. Ik had mezelf ingeschreven voor deze cursus om extra handvatten te krijgen voor het verbeteren van mijn dagelijkse communicatie en interactie met collega’s op de werkvloer.
De cursus werd geleid door de trainer Arnie Mensink. Over hem ben ik erg tevreden. Wat ik fijn vond was de manier waarop hij de theorie kon uitleggen en de rollenspellen had begeleid. Tijdens de lesonderdelen van de cursus was er genoeg ruimte om voorbeelden uit mijn eigen werksituatie aan te dragen en te bespreken.
In het algemeen ben ik erg tevreden over de gang van zaken bij ICM, de trainers, digitale leeromgeving en voorbereiding van de cursus.

Dave van Gulik

Overtuigend, bevlogen, eerlijk, direct, recht voor zijn raap en humor. Dit zijn de woorden die ik zou geven aan de training Overtuigend Presenteren van ICM gegeven door Mart Rienstra. In deze... Overtuigend, bevlogen, eerlijk, direct, recht voor zijn raap en humor. Dit zijn de woorden die ik zou geven aan de training Overtuigend Presenteren van ICM gegeven door Mart Rienstra. In deze training heb ik de noodzakelijke handvatten voor mij persoonlijk mogen krijgen waarmee ik mijn presentaties naar een hoger plafond kan tillen. Ondanks dat het een groepssessie was is er erg veel individuele coaching en feedback in een comfortabele en fijne setting. Jammer dat het maar 2 dagen was. Indien je beter wilt presenteren moet je deze cursus gaan volgen!

E Golotic

Goed verzorgde cursus met zeer vaardige docent met goede praktijk voorbeelden. Wist de boodschap goed over te brengen waardoor taaie stof goed op te nemen was. Al met al veel van geleerd en tevens... Goed verzorgde cursus met zeer vaardige docent met goede praktijk voorbeelden. Wist de boodschap goed over te brengen waardoor taaie stof goed op te nemen was. Al met al veel van geleerd en tevens een leuke ervaring!

Milou van der Veen

Dankzij deze training weet ik mindfulness in mijn dagelijkse leven toe te passen. Inge is een super fijne trainer en wist goed in te spelen op onze vraagstukken. Ik ging iedere dag met onzettend... Dankzij deze training weet ik mindfulness in mijn dagelijkse leven toe te passen. Inge is een super fijne trainer en wist goed in te spelen op onze vraagstukken. Ik ging iedere dag met onzettend veel nieuwe inzichten naar huis. Echt een aanrader!

Ruud Hendriks

Goed gemotiveerde instructeurs die goed luisteren naar de feedback vanuit de groep, er wordt niet zomaar een standaard lesje afgewerkt. Als een instructeurs merkt dat een bepaald onderwerp erg leeft... Goed gemotiveerde instructeurs die goed luisteren naar de feedback vanuit de groep, er wordt niet zomaar een standaard lesje afgewerkt. Als een instructeurs merkt dat een bepaald onderwerp erg leeft wordt door middel van interactie met de cursisten de lesstof actueel gemaakt met voorbeelden uit de praktijk.
De digitale leeromgeving is zeer verzorgd en bruikbaar, er mag echter wel wat meer nadruk gelegd worden op het maken van de opdrachten uit de leeromgeving. Nu wordt er echter niet gekeken of iemand daadwerkelijk iets met de leeromgeving doet, aanwezig zijn en zorgen dat je de module opdrachten af hebt is voldoende, er mag best ook gekeken worden naar de opdrachten uit de leeromgeving

Petra van Santen

Hele duidelijke documentatie en leerboek. Goede uitleg van de trainer, er was voldoende ruimte voor vragen. De stof had nog intensiever behandeld mogen worden.Goede faciliteiten op de... Hele duidelijke documentatie en leerboek. Goede uitleg van de trainer, er was voldoende ruimte voor vragen. De stof had nog intensiever behandeld mogen worden.Goede faciliteiten op de trainingslocatie La Vie in Utrecht. Het examen zou in het Engels zijn net als het leerboek. Bij de start van het examen bleek plots dat het in het Nederlands was. Desondanks was het examen goed te doen.