Mijn ervaring met ivm is erg goed bevallen. Heb een cursus efficiënt notuleren gevolgd. Deze is zeer de moeite waard. Je krijgt veel tips om sneller en makkelijker te notuleren....Mijn ervaring met ivm is erg goed bevallen. Heb een cursus efficiënt notuleren gevolgd. Deze is zeer de moeite waard. Je krijgt veel tips om sneller en makkelijker te notuleren. De cursus leidster wist er erg veel van en was/is bereid je nog verder te helpen.
Roy Leewis
Zonder je maar een moment ongemakkelijk te voelen haalde de trainer het beste in mij naar boven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik beter mijn mannetje sta in een moeilijke situatie.
T. Durlinger
Mooie verdiepende cursus, waarmee je de customer journey methodiek leert toepassen in je eigen praktijk. Wat ik erg goed vind is dat je tijdens de cursus stap voor stap een eigen customer journey...Mooie verdiepende cursus, waarmee je de customer journey methodiek leert toepassen in je eigen praktijk. Wat ik erg goed vind is dat je tijdens de cursus stap voor stap een eigen customer journey maakt. Hierdoor heb je na de cursus direct concrete output.
Sherien Ibrahim
Deze NLP cursus was super leuk opgezet, goede oefeningen, je leert op een leuke manier je cursisten kennen en ook direct je vooroordelen bij te stellen. Het is een beginnerscursus, als je al...Deze NLP cursus was super leuk opgezet, goede oefeningen, je leert op een leuke manier je cursisten kennen en ook direct je vooroordelen bij te stellen. Het is een beginnerscursus, als je al ervaring hebt met psychotherapie of psychologie dan zou ik een meer gevorderde cursus aanraden
Cheung
Met ruime ervaring uit de praktijk heeft Jan de cursus uitermate goed voorbereid met opdrachten en actuele thema’s. Alles was bespreekbaar en zeer professioneel. Tijdens de cursus werden veel goede...Met ruime ervaring uit de praktijk heeft Jan de cursus uitermate goed voorbereid met opdrachten en actuele thema’s. Alles was bespreekbaar en zeer professioneel. Tijdens de cursus werden veel goede voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Wat ik erg fijn vond is dat hij de stof helder kon overbrengen waar je in je eigen organisatie mee te maken hebt. Wat ik zelf prettiger had gevonden als ik voor de cursus meer tijd had gekregen om de stof door te nemen.
Lucy Beld
De coachingsopleiding heeft voor mij de basisvaardigheden die ik had op het gebied van gesprekstechniek aangevuld met praktische handvatten. Zowel het opzetten van een traject als ook het aanreiken...De coachingsopleiding heeft voor mij de basisvaardigheden die ik had op het gebied van gesprekstechniek aangevuld met praktische handvatten. Zowel het opzetten van een traject als ook het aanreiken van een mooi scala tools en werkmethoden. Bovenal heeft de kwaliteit van de trainers deze opleiding tot een succes gemaakt. Wat inspirerend om van hen te mogen leren!
Lin Le Roux
In slecht twee dagen leer je enorm veel. Het is bijzonder dat juist de ervaren spreker terug gaat naar de basis. Echt contact maken vanuit wie je werkelijk bent. Eye opener!
Caroline Daalder
Een logisch opgebouwde, gedegen opleiding tot basiscoach gegeven door twee ervaren en begeesterde docenten die het vak ademen. Voldoende ruimte voor theorie en vragen maar vooral zelf aan de bak in...Een logisch opgebouwde, gedegen opleiding tot basiscoach gegeven door twee ervaren en begeesterde docenten die het vak ademen. Voldoende ruimte voor theorie en vragen maar vooral zelf aan de bak in een veilige omgeving.
Huijgens
In mijn dagelijkese werk waarin ik veel één-op-één contact heb met de voorlieden, ervaar ik dat...Heb naast een hele fijne groep medecursisten ook een goede docent gehad voor deze training.
In mijn dagelijkese werk waarin ik veel één-op-één contact heb met de voorlieden, ervaar ik dat het gemakkelijke is geworden om mezelf in de situaties te verplaatsen en met de opgedane kennis eenvoudiger tot een goede oplossing te komen. Het geeft mij meer rust in het management proces.
Desiree Terwee
Een geweldige trainer!Marga heeft enorm veel bagage, echte inhoudsdeskundige. De training zit goed in elkaar. Ik heb er ook veel van geleerd, door nu verschillende technieken toe te passen, eerder...Een geweldige trainer!Marga heeft enorm veel bagage, echte inhoudsdeskundige. De training zit goed in elkaar. Ik heb er ook veel van geleerd, door nu verschillende technieken toe te passen, eerder resultaat.