Fantastische opleiding met veel variatie. Nieuwe methodieken geleerd en meteen kunnen toepassen in de praktijk. Leraren die veel ervaring meebrengen en altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of...Fantastische opleiding met veel variatie. Nieuwe methodieken geleerd en meteen kunnen toepassen in de praktijk. Leraren die veel ervaring meebrengen en altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of om een casus in te brengen. Een geweldige reis om meer te weten over het coach-vak.
A. van Dijk
Driedaagse praktische training Coachen van Teams. Op een superlocatie in Utrecht deze training gevolgd. Veel geoefend met gesprekstechnieken met eigen situaties op het werk. Leuke is dat de andere...Driedaagse praktische training Coachen van Teams. Op een superlocatie in Utrecht deze training gevolgd. Veel geoefend met gesprekstechnieken met eigen situaties op het werk. Leuke is dat de andere cursisten uit andere omgevingen komen waar je ook veel van leert. Vooral geleerd hoe onbevooroordeeld en neutraal je dient te zijn als teamcoach. Je kunt je eigen leerdoelen van te voren aangeven. Ervaren docent met veel praktijkvoorbeelden en interessante overzichten van situaties en aanpak. ICM is een sympathieke opleider.
A. van dijk
Fantastische goed opgezette coach opleiding met door de Nobco erkend diploma. Mooie moduleopzet verdeeld over tien bijeenkomsten Goed te doen naast werk. Elke twee weken een bijeenkomst en ongeveer...Fantastische goed opgezette coach opleiding met door de Nobco erkend diploma. Mooie moduleopzet verdeeld over tien bijeenkomsten Goed te doen naast werk. Elke twee weken een bijeenkomst en ongeveer 1 x per maand een verslag inleveren. Veel geleerd van doortastende ervaren docenten. Kleine veilige groep. Veel praktische oefeningen gedaan, mooie digitale leeromgeving. Ook veel bekenden van me hebben deze opleiding gedaan.
Lieke Bosch
Goede training op hoog niveau, met een zeer bedreven trainer. uitstekende vertaalslag van theorie naar eigen werk praktijk. De training geeft modellen en handvatten om duurzaamheid handen en voeten...Goede training op hoog niveau, met een zeer bedreven trainer. uitstekende vertaalslag van theorie naar eigen werk praktijk. De training geeft modellen en handvatten om duurzaamheid handen en voeten te geven binnen je organisatie.
Nijland
Confronterende maar daardoor zeer goede training door de aanpak van Mart. Niet het standaard tekstboekje maar juist heel individueel verbeterpunten. In een kleine setting (8 personen) was er een...Confronterende maar daardoor zeer goede training door de aanpak van Mart. Niet het standaard tekstboekje maar juist heel individueel verbeterpunten. In een kleine setting (8 personen) was er een prettige sfeer. Aanrader!
Verbruggen
De Prince2 foundation in 1 week vond ik erg goed. Hij bestond uit 2 dagen training, de 3e dag gelegenheid om vragen te stellen en vervolgens tijd om in de middag het examen te doen. Onze trainer...De Prince2 foundation in 1 week vond ik erg goed. Hij bestond uit 2 dagen training, de 3e dag gelegenheid om vragen te stellen en vervolgens tijd om in de middag het examen te doen. Onze trainer Henk was erg praktisch. Hij vertelde duidelijk wat je moet weten voor dit examen. Hij gebruikte veel praktijk voorbeelden. De locatie in Utrecht boven de Bijenkorf was ook erg prettig. Na afloop met mede cursisten het slagen gevierd op een terrasje. Met ICM was alles duidelijk en verliep het soepel.
Maaike Kleistra-Beckershoff
Intensieve training, veel leerstof. De begeleiding door Paul was zeer goed. Training was interactief. Praktijkvoorbeelden warden gelijk aan theorie gekoppeld. Locatie en voorzieningen waren...Intensieve training, veel leerstof. De begeleiding door Paul was zeer goed. Training was interactief. Praktijkvoorbeelden warden gelijk aan theorie gekoppeld. Locatie en voorzieningen waren ook goed, tevens goed bereikbaar met auto en OV.
Kevin Gloudemans
Goede training gehad met een gezonde balans tussen praktijk en theorie. Er worden meerdere voorbeelden aangehaald die gemakkelijk in het werkveld kunnen worden toegepast, wat ik als prettig heb...Goede training gehad met een gezonde balans tussen praktijk en theorie. Er worden meerdere voorbeelden aangehaald die gemakkelijk in het werkveld kunnen worden toegepast, wat ik als prettig heb ervaren. Verder was de trainer duidelijk en naam rustig de tijd voor iedere deelnemer. De locatie in Utrecht was goed bereikbaar en het was prima geregeld qua faciliteiten.
Marco Snip
Daarnaast zijn locaties inclusief voorzieningen voor mij...Trainingen zijn goed afgestemd op de praktijk, groot deel daar van is ook toe te wijden aan de ervaring van de instructeur.
Daarnaast zijn locaties inclusief voorzieningen voor mij persoonlijk top geweest!
Mijns inzien is er slechts één verbetering mogelijk en dat is op het gebied van frequentie. Doordat de lessen niet altijd even strak om de X aantal weken wordt gepland zit er soms 2 weken tussen en vervolgens 5 weken bijvoorbeeld. Niet heel storend, maar omwille van het werk tussendoor zou een vaste frequentie wel prettig zijn.
C Klop
Drie modules heb ik gevolgd voor Hogere Bedrijfskunde, vooral de module Marketing op Strategisch niveau en de module Financiële analyse hebben mij nieuwe inzichten geboden, ook voor mijn dagelijkse...Drie modules heb ik gevolgd voor Hogere Bedrijfskunde, vooral de module Marketing op Strategisch niveau en de module Financiële analyse hebben mij nieuwe inzichten geboden, ook voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Leuke en enthousiaste docenten informeren je over de laatste ontwikkelingen. Verbeterpunt voor ICM, de boeken voor de modules eerder versturen. Deze zijn bij mij, bij alle drie de modules pas een paar dagen voordat de module begon opgestuurd, helaas heb je dan weinig tijd om in te lezen. Verder goede duidelijk inhoud, prima locaties, lekkere lunches en leuke medecursisten!