Trix Scheffer

Ik heb in februari de opleiding positieve psychologie afgerond. In het dagelijks werk maar ook prive gebruik ik de methodieken die ik tijdens de opleiding heb geleerd. Het is een ontzettend leuke,... Ik heb in februari de opleiding positieve psychologie afgerond. In het dagelijks werk maar ook prive gebruik ik de methodieken die ik tijdens de opleiding heb geleerd. Het is een ontzettend leuke, leerzame opleiding met herkenbare situaties en oefeningen. Het voelde voor mij niet als 'leren' maar ervaren, beleven en toepassen. Zo'n opleiding heb ik nog niet eerder gevolgd!

Mirjam van der Hoek

De afwisseling tussen het behandelen van de theorie en het uitvoeren in de praktijk. Alle aspecten van overtuigend presenteren komen aan bod. Tijdens het oefenen van het presenteren is er vooral... De afwisseling tussen het behandelen van de theorie en het uitvoeren in de praktijk. Alle aspecten van overtuigend presenteren komen aan bod. Tijdens het oefenen van het presenteren is er vooral opbouwende feedback en wordt men niet afgekraakt als het eventueel fout gaat. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Hierdoor krijg je meer vertrouwen in jezelf.
Tevens het één op één gesprek (telefonisch) met de trainer na de eerste presentatie was positief.
De locatie in Utrecht is uistekend en de lunch kan niet beter.
Al met al een leerzame cursus in een prettige omgeving.

Mike Versteegh

Ik heb tijdens beide modules veel geleerd, met name door de ontzettend fijne trainsters: Babette Bajema en Laura den Ouden. Beide staan ruim boven de stof, hebben een positief houding en hebben van... Ik heb tijdens beide modules veel geleerd, met name door de ontzettend fijne trainsters: Babette Bajema en Laura den Ouden. Beide staan ruim boven de stof, hebben een positief houding en hebben van de bijeenkomsten 'een feestje gemaakt'.

Marianne van Hoek

We hebben veel geleerd door veel te oefenen in deze lessen. Je komt achter de zaken die je zelf kunt verbeteren om de gesprekken die je met klanten/consumenten moet voeren veel soepeler te laten... We hebben veel geleerd door veel te oefenen in deze lessen. Je komt achter de zaken die je zelf kunt verbeteren om de gesprekken die je met klanten/consumenten moet voeren veel soepeler te laten verlopen. Het heeft mij veel handvatten gegeven.

Marten Mewe

De cursus Leidinggeven aan projecten was voor mij verhelderend, leerzaam, toepasbaar in de praktijk, af en toe confronterend maar vooral een cursus waarin in heb geleerd geleert om op de juiste... De cursus Leidinggeven aan projecten was voor mij verhelderend, leerzaam, toepasbaar in de praktijk, af en toe confronterend maar vooral een cursus waarin in heb geleerd geleert om op de juiste manier als projectleider goed en rechtlijnig te communiceren. Locatie "LaVie" in Utrecht kan ik niet anders omschrijven als een nummer één locatie.

Jos Geesing

Een erg leerzame cursus met een mooie gestructureerde opbouw die uiteindelijk resulteert in het eindproduct; een uitvoerig en op niveau,beschreven en toepasbaar projectplan. Ook je vaardigheden als... Een erg leerzame cursus met een mooie gestructureerde opbouw die uiteindelijk resulteert in het eindproduct; een uitvoerig en op niveau,beschreven en toepasbaar projectplan. Ook je vaardigheden als projectmanager leer je tijdens de cursus (verder) ontwikkelen.
Over de docent niets als lof. Jan Eskens is een inspirerende docent die je vanuit de interactie blijft boeien en prikkelen. Leuk om met verschillende deelnemers uit diverse instellingen dit traject te hebben doorlopen en kennis en ervaring met elkaar te hebben mogen delen. Deze cursus heeft er zeker toe bijgedragen dat ik mij wat sterker voel staan in rol van projectmanager. Ik zou deze cursus zeker willen aanbevelen voor een ieder die geïnteresseerd is in een functie van of de rol krijgt van projectmanager.

Gerald Palm

“Goede samenwerking praktijk tussen de cursisten”`
“Geweldige cursus”
“Goede samenwerking praktijk tussen de cursisten”`
“Geweldige cursus”
“De cursus sluit goed aan bij de praktijk. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en casussen. Via de ''intervisie'' methode zijn 2 maal onderwerpen uitgediept. Hoewel het programma natuurlijk wel stond, is het door de flexibele insteek toch een cursus geworden waar we echt konden oefenen met eigen praktijkvoorbeelden.”

Isolde Jens

De training is opgedeeld in twee modules die elk een ander aspect van opleidingskunde behandelen. Deze opdeling is helder, schept een duidelijk kader en maakt de training hierdoor goed behapbaar.... De training is opgedeeld in twee modules die elk een ander aspect van opleidingskunde behandelen. Deze opdeling is helder, schept een duidelijk kader en maakt de training hierdoor goed behapbaar. Bovendien was de lesstof vanaf dag 1 toe te passen in mijn dagelijkse praktijk, wat het leereffect èn mijn leerplezier ten goede kwam. De trainers zijn duidelijk ervaren en behandelen de lesstof met gemak en plezier. Hierdoor heb ik alle lesdagen als insprirerend ervaren. Dat alle lesstof terug te vinden is via de online leeromgeving maakt het daarnaast makkelijk om inhoudelijk, ook na afloop, bij te blijven.

Lisette Jansen

Hele fijne training waarbij er goed geschakeld wordt tussen praktijk en theorie. Je kunt in een veilige omgeving je ervaringen delen waardoor je van je medecursisten leert. Trainer geeft je... Hele fijne training waarbij er goed geschakeld wordt tussen praktijk en theorie. Je kunt in een veilige omgeving je ervaringen delen waardoor je van je medecursisten leert. Trainer geeft je handvatten voor de praktijk die je direct kunt toepassen!

Lieneke Knuyt

Inhoudelijk sterke training met veel oefening en interactie. Je leert het meeste door het gewoon te doen, en daar was veel ruimte voor. Ik heb o.a. geleerd om gesprekken breder te houden ipv direct... Inhoudelijk sterke training met veel oefening en interactie. Je leert het meeste door het gewoon te doen, en daar was veel ruimte voor. Ik heb o.a. geleerd om gesprekken breder te houden ipv direct naar de oplossing te gaan. Toptraining!