Ik vond het zeer leerzaam, eigenlijk 3 dagen veel te kort, had wat mij betreft meer de diepte in gemogen, ik weet natuurlijk dat dat niet kan in 3 dagen. Trainer: super!
Bregje van Lieshout
De training Persoonlijke Effectiviteit wordt gegeven in kleine groepen. Hierdoor was er genoeg ruimte om je eigen valkuilen leerpunten te ontdekken en leer je daarnaast van de leerpunten van je...De training Persoonlijke Effectiviteit wordt gegeven in kleine groepen. Hierdoor was er genoeg ruimte om je eigen valkuilen leerpunten te ontdekken en leer je daarnaast van de leerpunten van je groepsgenoten. Deze training heeft mij nieuwe inzichten gegeven in de aanpak van zowel werk-gerelateerde als privé zaken. Zowel de trainer als de rest van de hechte groep hebben mij een geweldige ervaring bezorgd.
M Jeanson
De trainer wist de leerstof helder over te brengen, de inhoud was goed gedoseerd en er was een goede sfeer in de groep. De cursus was in het engels en het examen ook in het Nederlands.
Catrijn Pullen-van der Miessen
De training was zeer goed, leert je dingen op een andere manier te bekijken. De voorbereiding die je moest doen voor de eerste training was niet duidelijk dat dat moest gebeuren. Verder was de...De training was zeer goed, leert je dingen op een andere manier te bekijken. De voorbereiding die je moest doen voor de eerste training was niet duidelijk dat dat moest gebeuren. Verder was de training super en heb ik het geleerde nog meerdere keren kunnen toepassen
Molenaar
De cursus wordt gegeven door trainers met ruime praktijk ervaring. Naast de (soms droge) lesstof is er voldoende extra informatie beschikbaar om de geleerde zaken te testen in relevante...De cursus wordt gegeven door trainers met ruime praktijk ervaring. Naast de (soms droge) lesstof is er voldoende extra informatie beschikbaar om de geleerde zaken te testen in relevante business-cases. De lesblokken van 3 uur zijn lang genoeg om de vereiste informatie te bespreken maar niet zo lang dat het langdradig aanvoelt.
Moreno
De lessen waren boeiend deze werden gegeven door een enthousiaste docent. Leerzaam en gevarieerd veel onderwerpen komen aan bod. Praktijkgericht, hedendaagse onderwerpen worden in de les besproken....De lessen waren boeiend deze werden gegeven door een enthousiaste docent. Leerzaam en gevarieerd veel onderwerpen komen aan bod. Praktijkgericht, hedendaagse onderwerpen worden in de les besproken. Een aanrader voor mensen die zich willen verdiepen op financieel gebied.
Christine van Tienhoven
Leerzame training!! Een enthousiaste docent die het programma goed aanpaste op de groep. De groepssamenstelling was divers en deed actief mee! De traininglocatie en de training zelf was goed...Leerzame training!! Een enthousiaste docent die het programma goed aanpaste op de groep. De groepssamenstelling was divers en deed actief mee! De traininglocatie en de training zelf was goed geregeld.
Marieke Maas
De trainer was bijzonder goed. Stond meer dan boven de stof en kon dat tijdens de training heel elegant in praktijk brengen. Daarnaast heeft ze een boek geschreven over het onderwerp wat op een...De trainer was bijzonder goed. Stond meer dan boven de stof en kon dat tijdens de training heel elegant in praktijk brengen. Daarnaast heeft ze een boek geschreven over het onderwerp wat op een goeie manier de theorie verbond aan de praktijk. daarnaast waren de standaard operationle element, zo als online portal, locatie, lunch piek fijn in orde.
Van Kampen
Ik heb een leerzame en prettige opleiding gevolgd bij ICM. De trainer wist de lesstof goed en duidelijk over te brengen. De lokatie heb ik ook als zeer goed ervaren.
Eric Zaal
De manier van les gegeven spreek mij ontzettend aan. Via een video wordt de theorie je snel bijgebracht. Tijdens de bijeenkomst bespreek je voornamelijk praktische voorbeelden en ga je aan de gang...De manier van les gegeven spreek mij ontzettend aan. Via een video wordt de theorie je snel bijgebracht. Tijdens de bijeenkomst bespreek je voornamelijk praktische voorbeelden en ga je aan de gang met andere studenten. Heel fijn