Alex van den Berg

Ik heb de opleiding Middle Management als zeer prettig ervaren. Ik heb, met name tijdens de klassikale sessies veel gehad aan de praktijkvoorbeelden van Wim van den Dungen. Wim weet de groep te... Ik heb de opleiding Middle Management als zeer prettig ervaren. Ik heb, met name tijdens de klassikale sessies veel gehad aan de praktijkvoorbeelden van Wim van den Dungen. Wim weet de groep te motiveren en zelf na te laten denken. Daarnaast is hij altijd bereid om (buiten de lessen) antwoord te geven op vragen en stimuleert je om de lesstof toe te passen in de praktijk.

Hans Wildschut

Ik heb ontzettend veel geleerd van Pim, Marieke, Milja en Arnout waarmee een solide basis is gelegd voor een succesvolle trainers carrière. De training behandelt de juiste aspecten. Denk aan Jouw... Ik heb ontzettend veel geleerd van Pim, Marieke, Milja en Arnout waarmee een solide basis is gelegd voor een succesvolle trainers carrière. De training behandelt de juiste aspecten. Denk aan Jouw Why, Didactische Vaardigheden, Groepsdynamiek, Hoe verkoop je jezelf en creatief trainen. Een mooie combi van theorie en praktijk. Een echte aanrader..

Gijs Brink

Interessante en voor mij nuttige projectmanagement training. De trainer was kundig en wist de toch wel droge stof op een boeiende manier te brengen. De locatie was uitstekend en met de trein goed... Interessante en voor mij nuttige projectmanagement training. De trainer was kundig en wist de toch wel droge stof op een boeiende manier te brengen. De locatie was uitstekend en met de trein goed bereikbaar .

Goedoen

De coachingsopleiding geeft je inzicht in jezelf en in anderen. Deze opleiding leert je te luisteren en goed door te vragen waardoor je in staat bent de ander te goed te begeleiden/coachen.

T. Giesen

Via mijn werk de cursus Assertief Optreden gevolgd. Erg leuke en praktische cursus. Ik ging er met name heen voor praktische tips en tricks om assertiever en zekerder op te treden in mijn werk. Deze... Via mijn werk de cursus Assertief Optreden gevolgd. Erg leuke en praktische cursus. Ik ging er met name heen voor praktische tips en tricks om assertiever en zekerder op te treden in mijn werk. Deze heb ik gedurende de 2-daagse cursus ontvangen en pas ik nu nog dagelijks toe. Ik vind deze cursus met name handig om praktische handvaten te leren die je gemakkelijk kunt toepassen bij dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast was het ook erg fijn een enthousiaste en vakbekwame trainer als begeleider te hebben.

M. Kamminga

Vaak zijn dit soort trainingen vooral examentraining. Maar dat geldt voor deze training zeker niet. Ik heb van deze training echt inzicht in de bedoeling van agile projectmanagement gekregen, naast... Vaak zijn dit soort trainingen vooral examentraining. Maar dat geldt voor deze training zeker niet. Ik heb van deze training echt inzicht in de bedoeling van agile projectmanagement gekregen, naast uiteraard de kennis die nodig is om het examen te halen. Er is veel ruimte voor discussie, eigen praktijkvoorbeelden en oefeningen. Zeker een aanrader!

J. Muis

Training die goed in elkaar zat. Goede combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Vooral de combinatie van de kleine groep, de trainer en de ruimte om eigen onderwerpen in te brengen, maakt dat... Training die goed in elkaar zat. Goede combinatie van theorie en praktijk opdrachten. Vooral de combinatie van de kleine groep, de trainer en de ruimte om eigen onderwerpen in te brengen, maakt dat ik deze cursus erg aanbeveel.

Victor Huising

De opleiding was praktijkgericht en werd goed begeleid door Docent. Vragen delen en antwoorden krijgen via de Persoonlijke studieportaal werkte goed. Niet alleen door Docent gebruikt maar ook door... De opleiding was praktijkgericht en werd goed begeleid door Docent. Vragen delen en antwoorden krijgen via de Persoonlijke studieportaal werkte goed. Niet alleen door Docent gebruikt maar ook door mede studenten. De waardering die ik aan deze opleiding heb gegeven is lager uitgevallen doordat we de opleiding startte met (vond ik) teveel leerlingen (15) waardoor de eerste 4 trainingsdagen veel ruis was en te weinig aandacht kreeg.

Ellis Hendriks

Het was een inhoudelijk goede opleiding met informatie op alle gebieden van personeelszaken op een prettige en centrale locatie. De opleiding werd gegeven door een fijne docent met veel... Het was een inhoudelijk goede opleiding met informatie op alle gebieden van personeelszaken op een prettige en centrale locatie. De opleiding werd gegeven door een fijne docent met veel praktijkervaring.

Catharine Van Bergen

De training was erg fijn, iedereen werd in zijn waarde gelaten wat er voor gezorgt heeft dat je ook uit je comfort zone durfde te gaan. Het heeft mij doen beseffen hoe snel mensen vast blijven... De training was erg fijn, iedereen werd in zijn waarde gelaten wat er voor gezorgt heeft dat je ook uit je comfort zone durfde te gaan. Het heeft mij doen beseffen hoe snel mensen vast blijven zitten in hun oude patronen en dat je dit niet als, zo zit ik nu eenmaal in elkaar, moet beschouwen. De training geeft je een hoop middelen om grenzen te verleggen en je kijk op je medemens anders te zien. De locatie was prima en goed bereikbaar, lunch was super goed, het lesmateriaal was wel veel, maar ook goed, mappen, boeken, luisterboek, informatie en lessen op internet. Voor mij is dit een waardevolle training geweest voor zowel mijn werk als prive en kan het een ieder aanraden.