A. Janssen

Bij ICM de 3-daagse training IPMA PMO gevolgd. Goede begeleiding door een enthousiaste en zeer vakbekwame trainer. Afwisseling van luisteren en doen en de trainer kwam met aansprekende voorbeelden.... Bij ICM de 3-daagse training IPMA PMO gevolgd. Goede begeleiding door een enthousiaste en zeer vakbekwame trainer. Afwisseling van luisteren en doen en de trainer kwam met aansprekende voorbeelden. Hij hield de aandacht goed vast; zelfs na de lunch.
Deze 3 dagen waren een goede voorbereiding op het examen dat je bij IPMA Certificeren doet. Het examen is geen onderdeel van de training en is zelf in te plannen.

Veerle Oostendorp

Een erg praktisch toepasbare en leuke training! Door zelf veel te oefenen met de methodieken die tijdens de training worden aangereikt is de drempel lager om dit ook meteen binnen je eigen... Een erg praktisch toepasbare en leuke training! Door zelf veel te oefenen met de methodieken die tijdens de training worden aangereikt is de drempel lager om dit ook meteen binnen je eigen organisatie te doen.

Walter van der Veen

De cursus maakt gebruik van een goede mix tussen theorie en praktijk. Vooral het leren van en met elkaar in een kleine groep heeft veel meerwaarde. Goede begeleiding van de docent en actueel. Een... De cursus maakt gebruik van een goede mix tussen theorie en praktijk. Vooral het leren van en met elkaar in een kleine groep heeft veel meerwaarde. Goede begeleiding van de docent en actueel. Een aanrader om weer eens de spiegel voor te houden waar je ook zelf staat in een groepsproces en wat dat doet.

John de Groot

Pittige stof, maar als men er mee aan het werk is wordt het zeker makkelijker, vooral door de interactieve lessen wordt alles veel duidelijker.
Zeer duidelijke en begrijpende uitleg en...
Zeer duidelijke en begrijpende uitleg en voldoende ruimte voor vragen en aan/opmerkingen.
De locatie was in Utrecht en kon men makkelijk bereiken via het station.
Zeker een aanrader, mocht men elders in Nederland niet terecht kunnen.

Macrander (Gerard)

Het was een inspirerende cursus waarbij de theorie gelinkt werd aan de praktijk door een zeer ervaren cursusleidster. Zij zorgde voor humor en mooie verhalen uit haar praktijkervaring tijdens de... Het was een inspirerende cursus waarbij de theorie gelinkt werd aan de praktijk door een zeer ervaren cursusleidster. Zij zorgde voor humor en mooie verhalen uit haar praktijkervaring tijdens de cursus.

Zi Zhen Ye

De trainer begeleide de ons om meer inzicht te krijgen van onze eigen emotionele gevoelens en legde ook uit waarom wij die hebben. De theorie wordt geoefend waardoor wij de stof beter begrijpen.... De trainer begeleide de ons om meer inzicht te krijgen van onze eigen emotionele gevoelens en legde ook uit waarom wij die hebben. De theorie wordt geoefend waardoor wij de stof beter begrijpen. onze trainer was een ervaren persoon op het gebeid van effectieve communicatie. Hij is gemaakt om mensen te trainen hoe wij effectief communiceren.

Het eten van de locatie waar wij de trainen hadden kon beter.

Kim Lentjes

De lessen waren inspirerend en interactief. Ik ging na een lesdag vol energie naar huis. De behandelde onderwerpen werden vertaald naar praktijkvoorbeelden, iets wat ik als heel erg interessant heb... De lessen waren inspirerend en interactief. Ik ging na een lesdag vol energie naar huis. De behandelde onderwerpen werden vertaald naar praktijkvoorbeelden, iets wat ik als heel erg interessant heb ervaren.

Marcel Welting

Het was een ontzettend leerzame cursus met een hoog informeel gehalte . De leraar was zo niet bezig om een leraar te zijn maar een gesprekspartner dat de discussies vanzelf kwamen en alles besproken... Het was een ontzettend leerzame cursus met een hoog informeel gehalte . De leraar was zo niet bezig om een leraar te zijn maar een gesprekspartner dat de discussies vanzelf kwamen en alles besproken werd aan onderwerpen . Ik had ook echt het gevoel dat de leraar begrijpt hoe het in werkelijkheid op de werkvloer aan toe gaat .Ik heb er zelfs een aantal dingen geleerd die ik niet alleen op de werkvloer toepas maar ook in mijn vriendenkring en verdere priveleven .

Aldo Spit

Het was een leuke, inspirerende training. Docent is erg vakkundig en kan zijn expertise en ervaring goed aan de groep overbrengen door leuke workshops per thema. Verder goede tips voor het... Het was een leuke, inspirerende training. Docent is erg vakkundig en kan zijn expertise en ervaring goed aan de groep overbrengen door leuke workshops per thema. Verder goede tips voor het theoretische examen gekregen.

Jasper van de Kamp

De opleiding procesmanagement geeft een mooie, brede basis om over processen en bedrijfsvoering na te denken en was voor mij gelijk bruikbaar in de praktijk.
De combinatie van de...
De combinatie van de praktijkopdracht, theorie en een deskundige trainer was zeer goed.