Freek van den Berg

Fijne cursus, waarbij ik de aandacht voor de invloed van kleuren en kleding op je voorkomen heeft interessant vond.
Dit helpt bij de vorming van je zelfbeeld. Je wordt geholpen jezelf te...
Dit helpt bij de vorming van je zelfbeeld. Je wordt geholpen jezelf te presenteren en presentaties te doen. Trainer die de les aanpast naar behoefte van de cursisten.

Rachèl Versteeg

Onwijs leerzame ervaring. Locatie en de zijn trainer waren top. Ik geniet nog dagelijks van mijn opgedane kennis tijdens het werkveld. Een echter aanrader voor een ieder die meer wil leren over... Onwijs leerzame ervaring. Locatie en de zijn trainer waren top. Ik geniet nog dagelijks van mijn opgedane kennis tijdens het werkveld. Een echter aanrader voor een ieder die meer wil leren over personeelsmanagement!

Jeroen Boogaard

Interactie en rollenspellen waren goed. Instructies huiswerkopdrachten waren onduidelijk. Goed niveau van de trainer. Goede keuze van de onderwerpen. Groepsgrootte en lesmateriaal waren goed.... Interactie en rollenspellen waren goed. Instructies huiswerkopdrachten waren onduidelijk. Goed niveau van de trainer. Goede keuze van de onderwerpen. Groepsgrootte en lesmateriaal waren goed. Uitstekende locatie. Veel van de cursus geleerd.

C Adiegah

De training was goed georganiseerd. Locatie was perfect voor mij, De Trainer was super goed: Duiderlijk, Leg heel goed uit, vriendelijk en Professionel. Lesmaterialen waren goed. De cursus was voor... De training was goed georganiseerd. Locatie was perfect voor mij, De Trainer was super goed: Duiderlijk, Leg heel goed uit, vriendelijk en Professionel. Lesmaterialen waren goed. De cursus was voor mij een eye opener. het is wel aanraden als je van plan bent om deze cursus te doen.

Ariadne Henstra

Nima Communicatie A bij ICM is een goede keuze ter voorbereiding op het Nima examen. Tijdens de lessen wordt de theorie uitgelegd aan de hand van slides door een docent uit de praktijk, waardoor je... Nima Communicatie A bij ICM is een goede keuze ter voorbereiding op het Nima examen. Tijdens de lessen wordt de theorie uitgelegd aan de hand van slides door een docent uit de praktijk, waardoor je voorbeelden hoort en de theorie beter kunt plaatsen en onthouden. Opdrachten maak je zowel klassikaal als individueel.
Wat ik vooral prettig vond, was het overzicht van de exameneisen per les, zodat je precies weet wat belangrijk is om te leren. Daarnaast is de reader een fijne aanvulling op het boek. Communicatie A is een goede basis voor B. Je krijgt bij A veel theorie en dit heb je nodig om verder te komen in dit vakgebied.

Sylvia van den Tol

Vooral de klassikale dagen vond ik geweldig en te snel voorbij gaan. Eric is gepassioneerd over zijn vak en deze energie krijg je dan ook mee. Hij is oprecht en eerlijk waardoor je een hoop leert.... Vooral de klassikale dagen vond ik geweldig en te snel voorbij gaan. Eric is gepassioneerd over zijn vak en deze energie krijg je dan ook mee. Hij is oprecht en eerlijk waardoor je een hoop leert. De locatie Regardsz is handig te bereiken met een parkeergarage met eigen toegang en alles is goed geregeld, drinken aanwezig en de lunch is heerlijk! Wel vind ik dat de online ruimte wel hier en daar wat verbeteringen kan krijgen. Soms moet je echt wel heel erg zoeken naar formulieren oid.

Richard van Hoogwaarden

Dit is een prima opleiding. Als hoofd opleidingen bij een groot bedrijf had ik behoefte aan diepgang en lesstof die ik gelijk in de praktijk toe kon passen. Daar is ICM op een prima manier in... Dit is een prima opleiding. Als hoofd opleidingen bij een groot bedrijf had ik behoefte aan diepgang en lesstof die ik gelijk in de praktijk toe kon passen. Daar is ICM op een prima manier in geslaagd. Geen spijt van de zaterdagen die ik hierin heb geïnvesteerd. Aan te bevelen voor iedereen die verantwoordelijk is voor opleidingen binnen zijn of haar bedrijf.

Martien Gerritsen

Een bevlogen en zeer ervaren trainster. Niet strak het programma volgend maar inspeelde op de behoefte en zo toch de inhoud besproken en geoefend. Aansprekende praktijksituaties gedeeld, wat inzicht... Een bevlogen en zeer ervaren trainster. Niet strak het programma volgend maar inspeelde op de behoefte en zo toch de inhoud besproken en geoefend. Aansprekende praktijksituaties gedeeld, wat inzicht geeft wat het werk werkelijk inhoud.

Cindy Koopman

Eigenlijk was alles goed aan deze training! Locatie, lunch, maar waar het mij vooral om ging is dat ik enorm veel geleerd heb in drie dagen. Er is heel veel kennis met ons gedeeld en er was veel... Eigenlijk was alles goed aan deze training! Locatie, lunch, maar waar het mij vooral om ging is dat ik enorm veel geleerd heb in drie dagen. Er is heel veel kennis met ons gedeeld en er was veel variatie in werkvormen wat ervoor zorgde dat ik ook nog vol energie naar huis ging!

Bijsterbosch

Wat heb ik genoten van deze opleiding! De combinatie van een geweldige trainer (Laura), die ons gedurende de twee modules op inspirerende wijze begeleidde, en de leuke mensen in de groep, waarbij... Wat heb ik genoten van deze opleiding! De combinatie van een geweldige trainer (Laura), die ons gedurende de twee modules op inspirerende wijze begeleidde, en de leuke mensen in de groep, waarbij iedereen in gezelligheid het beste in elkaar naar boven wilde brengen, maakt dat ik Opleidingskunde bij ICM een onvergetelijke ervaring vond. De opleiding is inhoudelijk ook erg interessant, zeker voor mensen die al even actief zijn in 'opleidingenland'. Ik kan deze opleiding aan iedereen aanraden!