Zeer nuttige training, vooral als je nog niet zeer ervaren bent op het gebied van Sustainability. De methode geeft je zeer goed begrip over duurzaamheid en leert je op een goed toepasbaar en...Zeer nuttige training, vooral als je nog niet zeer ervaren bent op het gebied van Sustainability. De methode geeft je zeer goed begrip over duurzaamheid en leert je op een goed toepasbaar en realistische manier een veranderstrategie toe te passen. Mogelijk binnen elke bedrijfstak of organisatie. Toegevoegde waarde: de gedrevenheid van de trainer (F vd Pluim) en zijn scherpe en kritische visie. Hij ondersteunt iedere deelnemer met extra informatie. De eigen 'case study' bepaalt de verdieping voor jezelf. Aanrader
Emily Ballos
Leerzaam, direct to the point en makkelijk te volgen. The trainer knows what she's doing (an expert). Ik vond de sfeer heel leuk en relax. The restaurant is very good and the location is perfect!
Manouk
Een hele leerzame en leuke training waarbij ik handvaten heb gekregen om voor mezelf op te komen en tegelijkertijd begrip bij een ander creëert, ook wanneer je iets overbrengt wat de ander niet leuk...Een hele leerzame en leuke training waarbij ik handvaten heb gekregen om voor mezelf op te komen en tegelijkertijd begrip bij een ander creëert, ook wanneer je iets overbrengt wat de ander niet leuk vindt om te horen. De training is heel interactief en er is alle ruimte voor eigen inbreng. De trainer heeft veel ervaring en hele goede tips die voor iedereen toepasbaar zijn.
Manouk
Wat een leuke training! De docente heeft actuele kennis en speelt goed in op de verbeterpunten van de deelnemers. Door middel van de juiste oefeningen en interactieve manier van leren wordt de stof...Wat een leuke training! De docente heeft actuele kennis en speelt goed in op de verbeterpunten van de deelnemers. Door middel van de juiste oefeningen en interactieve manier van leren wordt de stof heel interessant en duidelijk uitgelegd. Na deze 2 dagen is mijn schrijfvaardigheid weer helemaal opgefrist en kan ik met meer zekerheid mijn emails, maar ook andere teksten, schrijven. Doordat onze taal steeds sneller verandert, hoef je je niet te schamen dat je het af en toe niet meer weet Deze training helpt je hierbij.
Training was goed! Het was heel Interessant en zeker leerzaam. Er was veel Interactie wat erg fijn was. Je kreeg een stukje theorie en daarna mocht je het zelf gaan doen.
P.J.D. Elshot
Superleuke en interessante cursus. Nuttig ook. De trainer weet waar hij het over heeft. Na de cursus al veel in de praktijk kunnen brengen. Je wordt kritischer en kijkt heel anders naar je eigen...Superleuke en interessante cursus. Nuttig ook. De trainer weet waar hij het over heeft. Na de cursus al veel in de praktijk kunnen brengen. Je wordt kritischer en kijkt heel anders naar je eigen teksten. Een aanrader!
Nathalie de Haan
Tijdens de training heb ik veel geleerd over het slim gebruik maken van social media voor het bereiken en werven van de doelgroep op wie ik mij wil richten. De leerstof en een positieve uitwisseling...Tijdens de training heb ik veel geleerd over het slim gebruik maken van social media voor het bereiken en werven van de doelgroep op wie ik mij wil richten. De leerstof en een positieve uitwisseling van ervaring en kennis met medecursisten heeft ervoor gezorgd dat ik mijn kennis heb kunnen vergroten.
Rogier Baks
De ervaringen en de diversiteit van de deelnemers in de cursus was erg fijn. Het les materiaal was niet compleet vernieuwend, het aanbod aan filmpjes bij elke cursus deel, maakte het allemaal wel...De ervaringen en de diversiteit van de deelnemers in de cursus was erg fijn. Het les materiaal was niet compleet vernieuwend, het aanbod aan filmpjes bij elke cursus deel, maakte het allemaal wel prettiger om de info tot je te nemen
Niels Van Dongen
Een ontzettend leuke, inspirerende en leerzame training. De training werd verzorgd door Remi van der Elzen en zij bracht een enorm positieve vibe in de groep. De drie trainingsdagen vlogen voorbij....Een ontzettend leuke, inspirerende en leerzame training. De training werd verzorgd door Remi van der Elzen en zij bracht een enorm positieve vibe in de groep. De drie trainingsdagen vlogen voorbij. De theorie werd op vlotte wijze en met humor behandeld en de training bestond grotendeels uit zelf doen en dat in samenwerking met vakgenoten uit andere branches. De training Corporate Storytelling heeft mij ontzettend veel energie en handvatten gegeven. Een absolute aanrader.
Marid van der Zee
De training biedt een goeie combinatie van theorie en praktijk. Er is veel ruimte/aandacht voor vragen. De lesstof en vragen worden ook duidelijk uitgelegd/toegelicht. De trainer is deskundig en...De training biedt een goeie combinatie van theorie en praktijk. Er is veel ruimte/aandacht voor vragen. De lesstof en vragen worden ook duidelijk uitgelegd/toegelicht. De trainer is deskundig en doceert op een zeer prettige wijze. Leuke interacties met medecursisten. Prima locatie!