NOK Kendir

Alles was goed geregeld en we hadden een leuke groep met een zeer ervaren docent. De cursus effectief onderhandelen was zeer boeiend en de docent had een aantal leuke cases verzameld. Ik hoop... Alles was goed geregeld en we hadden een leuke groep met een zeer ervaren docent. De cursus effectief onderhandelen was zeer boeiend en de docent had een aantal leuke cases verzameld. Ik hoop volgend jaar weer een cursus via ICM te kunnen volgen. Wel jammer dat het tot 2 keer toe niet doorging in Amsterdam waardoor ik genoodzaakt was om naar Utrecht te gaan voor de cursus. Goed bezig, ga zo door!

Angelique Richter

Ik heb van de training genoeg inzichten gekregen om er mee verder te kunnen. Je leert naar jezelf te kijken en bewust te worden van je handelen. De locatie en lunch waren prima verzorgd.

Mieke Cornelissen

Ik heb door deze cursus nu meer inzicht en handvaten gekregen, waarmee ik aan de slag kan.
De cursusleider heeft mij tevens ontzettend geïnspireerd op de manier waarop de cursus gegeven werd en hij de aandacht van eenieder wist te behouden een hele dag lang.

Wilma Puper

Informatievoorziening vooraf over inhoud, data en locatie was goed, servicegericht: ik werd zelfs gebeld door Femke dat de cursus op de locatie die ik wilde snel volliep.

Prima locatie...

Prima locatie in Arnhem, makkelijk bereikbaar met OV, uitstekende catering.

Trainer was bijzonder goed. Er waren veel verschillende behoeften/leerdoelen, maar zij slaagde erin dat allemaal aan de orde te laten komen, iedereen kwam aan bod, mensen die het hoogste woord hebben, maar ook de wat stillere mensen, veel theorie behandeld, maar ook heel veel geoefend, waardoor het geleerde beter beklijft. Heel afwisselende les- en oefenvormen.

Michiel Balvert

Het waren 3 erg leerzame trainingsdagen. Vanaf het eerste moment werd een open sfeer gecreëerd, waardoor ik mij gelijk veilig voelde en mij stem kon laten gelden. Dit was erg prettig voor de... Het waren 3 erg leerzame trainingsdagen. Vanaf het eerste moment werd een open sfeer gecreëerd, waardoor ik mij gelijk veilig voelde en mij stem kon laten gelden. Dit was erg prettig voor de training, want je dient je eigenlijk best 'bloot' te geven om de training optimaal te volgen. De inhoud is professioneel en logisch opgezet. Doordat de trainster goed luisterde naar de behoeftes van de groep en dit combineerde met de theorie, heb ik echt stappen kunnen maken. We hebben veel praktijkcasus geoefend en daardoor heb ik tips and tricks geleerd en handvaten zijn aangereikt om toe te passen in mijn eigen werkomgeving. De locaties van de training waren prima, de benodigdheden waren aanwezig, goede ontvangst, goed eten en drinken beschikbaar. De online leeromgeving is duidelijk opgezet, de video's en de testen zijn ondersteunend aan de training. Bedankt voor de professionele training!

John Thoolen

Wat ik erg goed vind aan deze opleiding is dat deze heel praktijkgericht is. De trainer weet veel voorbeelden uit de praktijk te geven. Je gaat het geleerde ook direct in de praktijk brengen door... Wat ik erg goed vind aan deze opleiding is dat deze heel praktijkgericht is. De trainer weet veel voorbeelden uit de praktijk te geven. Je gaat het geleerde ook direct in de praktijk brengen door het schrijven van een uitgebreid projectvoorstel/-plan. De trainer geeft goede en uitgebreide feedback. Ook is er veel interactive met de andere cursisten. Er gaat veel tijd in de eindopdracht zitten (meer dan ik vooraf had ingeschat), maar na afronding heb je daardoor ook echt het gevoel dat je het beheerst.

Machado Shirley

De training Praktisch Leidinggeven heeft mij zeker geholpen om verder te ontwikkelen binnen mijn functie. Vooral de praktische en realistische benadering van de cases tijdens de training zijn... De training Praktisch Leidinggeven heeft mij zeker geholpen om verder te ontwikkelen binnen mijn functie. Vooral de praktische en realistische benadering van de cases tijdens de training zijn waardevol. Ik heb de training als zeer intensief ervaren maar vooral door de inspirerende trainer, de onderliggende theorie en de rollenspellen vliegt de tijd en is het zo voorbij.

Trea Van den Ende

Goede training door een zeer ervaren en enthousiaste trainer. Tijdens de training werd ook tijd genoeg tijd genomen om praktijksituaties goed te behandelen.De locatie was ook perfect bereikbaar. Ik... Goede training door een zeer ervaren en enthousiaste trainer. Tijdens de training werd ook tijd genoeg tijd genomen om praktijksituaties goed te behandelen.De locatie was ook perfect bereikbaar. Ik ga zeker nog een andere training volgen bij ICM.

Eugenie Lambrechts

Een opleiding erg op de praktijk gericht. Ruimte voor duscussie en voor leren van en met elkaar. De leerstof was duidelijk. Deze opleiding is goed naast je werk te doen. De docent reageerde snel op... Een opleiding erg op de praktijk gericht. Ruimte voor duscussie en voor leren van en met elkaar. De leerstof was duidelijk. Deze opleiding is goed naast je werk te doen. De docent reageerde snel op vragen over het huiswerk en was ervaren en kundig. Al met al heb ik nog dagelijks in mijn werk als leidinggevende profijt van hetgeen me in de opleiding is geleerd. Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen.

Truus Westerdijk

Een interessante en complete opleiding, waarin je in korte tijd alle facetten van het vak projectleider leert.
Sympathieke trainer met enorm veel ervaring zowel in het lesgeven als in de...
Sympathieke trainer met enorm veel ervaring zowel in het lesgeven als in de functie van projectleider.
Het leek me een leuke opleiding, maar in de praktijk bleek hij nog leuker dan ik had verwacht.
Leuk extraatje was de coaching die de trainer ons tijdens de opleiding meegaf.