De training heeft mij veel geholpen om assertiever op te treden. Door middel van rollenspellen wordt direct geoefend met 'nee zeggen' of 'feedback geven'. Ik heb ook veel geleerd van de ervaringen...De training heeft mij veel geholpen om assertiever op te treden. Door middel van rollenspellen wordt direct geoefend met 'nee zeggen' of 'feedback geven'. Ik heb ook veel geleerd van de ervaringen van de andere cursisten. Ik beveel de training dan ook van harte aan!
Jamila Elmoukaddem
Het was leuk en leerzaam om weer eens de hele dag Engels te spreken. Nuttig geweest om uitleg te krijgen over de grammatica. Veel praktische oefeningen gedaan. Ben tevreden over de 3-daagse...Het was leuk en leerzaam om weer eens de hele dag Engels te spreken. Nuttig geweest om uitleg te krijgen over de grammatica. Veel praktische oefeningen gedaan. Ben tevreden over de 3-daagse training.
Jamée van Munster
Wat ik erg leerzaam heb gevonden aan deze training is de vertaalslag naar de praktijk. Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Eddy zet je aan tot denken met zijn kritische manier van vragen stellen....Wat ik erg leerzaam heb gevonden aan deze training is de vertaalslag naar de praktijk. Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Eddy zet je aan tot denken met zijn kritische manier van vragen stellen. Hij haalt daarmee het beste in iedereen naar boven.
Lantink
Goede cursus die je leert kijken naar jezelf en je leert handelen vanuit je eigen waarden en talenten. De goede begeleiding zorgt ervoor dat je de aangereikte middelen ook goed kunt toepassen.
Eelco Algra
Een interactieve en inhoudelijk sterke training door een inspirerende en bevlogen docente. Niet alleen werd er gebruik gemaakt van sheets en studiemateriaal maar ook van de ervaring van de docente....Een interactieve en inhoudelijk sterke training door een inspirerende en bevlogen docente. Niet alleen werd er gebruik gemaakt van sheets en studiemateriaal maar ook van de ervaring van de docente. Veel geleerd in korte tijd op een top locatie.
Mark Dijkman
Leuke, leerzame en goede cursus waarbij ik veel over mezelf heb geleerd. De docente heeft samen met de groep een open sfeer geschapen waarin de cursisten zich veilig durfden te uiten, zonder...Leuke, leerzame en goede cursus waarbij ik veel over mezelf heb geleerd. De docente heeft samen met de groep een open sfeer geschapen waarin de cursisten zich veilig durfden te uiten, zonder veroordeling. Meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen en handvaten gekregen hoe ik mezelf verder kan ontwikkelen.
G.J.K. Kersjes
Prima opleidingsinstituut. Afgelopen jaren al diverse trainingen en opleidingen met plezier op goede wijze afgerond. Interessante opzet en leuke trainers. Ook altijd goede locaties, in mijn geval...Prima opleidingsinstituut. Afgelopen jaren al diverse trainingen en opleidingen met plezier op goede wijze afgerond. Interessante opzet en leuke trainers. Ook altijd goede locaties, in mijn geval :-) Niet echt iets op aan te merken verder.
Michiel Duinmaijer
Interessante en gevarieerde training met bruikbare en praktijkgerichte lesstof. Veel informatie in korte tijd, wat zowel positieve als negatieve kanten heeft. Deskundige en inspirerende trainer,...Interessante en gevarieerde training met bruikbare en praktijkgerichte lesstof. Veel informatie in korte tijd, wat zowel positieve als negatieve kanten heeft. Deskundige en inspirerende trainer, prima locatie, over het algemeen geen enkele reden tot klagen. De leren.icm site kan wel nog iets overzichtelijker gemaakt worden; nu hadden bijvoorbeeld meerdere mede-cursisten de voorbereidende video's over het hoofd gezien.
Miriam Simons
Goede en leerzame training met duidelijke voorbeelden. Ondanks dat we een leuke groep hadden met diverse leerlingen was het voor ieder goed te volgen. De locatie was prima verzorgd. John is een...Goede en leerzame training met duidelijke voorbeelden. Ondanks dat we een leuke groep hadden met diverse leerlingen was het voor ieder goed te volgen. De locatie was prima verzorgd. John is een plezierige en deskundige trainer die de cursus met veel enthousiasme weet te brengen.
Hedy Gerards-Meijboom
De training voldeed aan ieders behoefte. De inhoud was reeds meerdere malen aan mij voorbij gekomen in verscheidene management opleidingen. Echter de trainer heeft mij toch zeer weten te inspireren...De training voldeed aan ieders behoefte. De inhoud was reeds meerdere malen aan mij voorbij gekomen in verscheidene management opleidingen. Echter de trainer heeft mij toch zeer weten te inspireren zodat het twee hele fijne cursusdagen waren. Er werd goed op persoonlijke situaties ingespeeld. Door een uitgebreid voorstellingsrondje n.a.v. de intake formulieren werd direct de theorie erbij gehaald met de mededeling: Houd dit vast, we komen er op terug! Dat gebeurde ook. Hierdoor wisten we in korte tijd toch e.e.a. van elkaar. Dit gaf een verbondenheid binnen de groep. Voor mij was het zoals gezegd een herhaling, maar een zeer nuttige opfrissing van de theorie van effectief communiceren.