Ik heb afgelopen jaar de coachingsopleiding bij ICM gedaan en ben zeer tevreden. Ik vond de prikkelende manier van trainen erg prettig en leerzaam. Het geheel was goed verzorgd, de combinatie van...Ik heb afgelopen jaar de coachingsopleiding bij ICM gedaan en ben zeer tevreden. Ik vond de prikkelende manier van trainen erg prettig en leerzaam. Het geheel was goed verzorgd, de combinatie van e-learning, de lessen, het huiswerk vond ik goed op elkaar afgestemd. En ik was blij met de sfeer in de goed waardoor we goed met elkaar aan het werk gingen.
Marlous Donker-Dungelmann
Marjoleine traint met ongelooflijk veel passie en plezier, dat maakte deze training een feestje om te volgen. Er was veel ruimte voor oefening en inbreng van eigen cases. Voice Dialogue is een...Marjoleine traint met ongelooflijk veel passie en plezier, dat maakte deze training een feestje om te volgen. Er was veel ruimte voor oefening en inbreng van eigen cases. Voice Dialogue is een perfecte methodiek om bij coaching toe te passen. ICM is een opleidingsinstituut met een persoonlijkheid en dat merk je als cursist. Al mijn vragen zijn beantwoord, ik ben persoonlijk begeleid in het maken van mijn keuze door een studieadviseur.
Fiona Knepper
Top opleiding die op een vrije manier gegeven wordt. Met veel ruimte voor persoonlijke ervaringen en veel praktijk oefeningen. In combinatie met humor en veiligheid een ervaring waar je altijd wat...Top opleiding die op een vrije manier gegeven wordt. Met veel ruimte voor persoonlijke ervaringen en veel praktijk oefeningen. In combinatie met humor en veiligheid een ervaring waar je altijd wat mee kunt. Zowel zakelijk als privé.
M. Minnee
De inhoud van de opleiding sloot perfect aan bij mijn praktijksituatie en de leraar was zeer inspirerend. Er was volop mogelijkheid tot het inbrengen van eigen praktijkvoorbeelden en het...De inhoud van de opleiding sloot perfect aan bij mijn praktijksituatie en de leraar was zeer inspirerend. Er was volop mogelijkheid tot het inbrengen van eigen praktijkvoorbeelden en het stellen van vragen daarover. Dit kon zo af en toe wel eens leiden tot een wat langdurige discussie, maar het was zeer leerzaam. De stof was begrijpelijk en ook de uitleg erover zeer goed. Ik voelde me op het examen goed voorbereid en pas ook nu nog dagelijks de opgedane kennis in de praktijk toe. Ik zou iedereen die deze opleiding overweegt om de basiskennis op te doen, zeer zeker aanraden.
Sander Vriend
Leerzame cursus waarbij theorie en praktijk goed werden gecombineerd. Leuke groepstrainingen waarbij iedereen van de cursisten aan bod kwam. De docent kon alles goed verwoorden en wist dit goed over...Leerzame cursus waarbij theorie en praktijk goed werden gecombineerd. Leuke groepstrainingen waarbij iedereen van de cursisten aan bod kwam. De docent kon alles goed verwoorden en wist dit goed over te brengen naar de groep. Een aanrader om aan deel te nemen voor mensen die interesse hebben in leidinggeven.
Carin Jansen
Ik heb heel veel geleerd van de inspirerende trainer en de cases van mijn medecursisten. De locatie vond ik niet altijd prettig door het klimaat en het geluid van buiten.
Smeets
De Middle Management cursus werd gegeven op een inspirende wijze. De groep was erg gevarieerd wat voor discussies zorgde en andere inzichten. Onze docent zorgde voor afwisseling van de te behandelen...De Middle Management cursus werd gegeven op een inspirende wijze. De groep was erg gevarieerd wat voor discussies zorgde en andere inzichten. Onze docent zorgde voor afwisseling van de te behandelen stof door eigen ervaringen en kennis te delen maar ook door gebruik te maken van oefeningen. Het geleerde is goed toe te passen in de praktijk. Ik heb veel gehad aan deze cursus.
Anke van Dijk
Inhoudelijk sterke praktijkgerichte training. Met name de praktijkvoorbeelden van de ervaren trainer/marketeer maakte de training een boeiende en interactieve training.Door de kleine...Inhoudelijk sterke praktijkgerichte training. Met name de praktijkvoorbeelden van de ervaren trainer/marketeer maakte de training een boeiende en interactieve training.Door de kleine groepssamenstelling was er veel aandacht voor individuele vraagstukken.
Michiel Vleer
Heel veel handvatten voor een effectiever en productiever leven ontvangen tijdens deze cursus. De stof werd heel persoonlijk gebracht, gefocust op mijn eigen leerdoelen. Geen stoffige...Heel veel handvatten voor een effectiever en productiever leven ontvangen tijdens deze cursus. De stof werd heel persoonlijk gebracht, gefocust op mijn eigen leerdoelen. Geen stoffige powerpoints, maar bruikbare leerstof en tips die direct in de praktijk zijn in te zetten. Een aanrader voor iedereen die op welk vlak dan ook effectiever in het leven wilt staan.
J. Batens
Ik vond de training Persoonlijke Effectiviteit ontzettend leerzaam om te doen. Een zeer praktijkgerichte training waar je gelijk mee aan de slag kan. Leuke interactieve cursusdagen waar je echt heel...Ik vond de training Persoonlijke Effectiviteit ontzettend leerzaam om te doen. Een zeer praktijkgerichte training waar je gelijk mee aan de slag kan. Leuke interactieve cursusdagen waar je echt heel veel van leert. Je wordt je veel bewuster van je eigen invloed op bepaalde (werk)situaties.