Knipscheer

Het was een inspirerende training, waarbij niet alleen in werd gegaan op de inhoud maar ook goed naar de persoon werd gekeken. De training is op maat gemaakt en ter plekke aangepast naar behoefte.

Barbara van de Nes

Ik vond het werken aan zelf ingebrachte praktijk cases ideaal in deze training. Het geeft houvast hoe processen werken en helpt de complexe theorie te verduidelijken. Daarnaast was het interessant... Ik vond het werken aan zelf ingebrachte praktijk cases ideaal in deze training. Het geeft houvast hoe processen werken en helpt de complexe theorie te verduidelijken. Daarnaast was het interessant om zo de toepasbaarheid van PRINCE in de verschillende branches en rollen te zien. Trainster had een pragmatische aanpak van theorie & praktijk wat voor mij perfect werkte.

Daniëlle Verhoeff

De training praktisch leidinggeven heeft mij veel inspiratie gegeven en praktische methodes welke ik direct kon toepassen in mijn werk als leidinggevende.
Marjolijne is gedreven, positieve en...
Marjolijne is gedreven, positieve en een zeer inspirerende vrouw!
Het was een leerzame maar ook leuke training om te volgen.

Mathijs Bos

Ik heb nog nooit zo'n goede training gevolgd, qua inhoud en wijze waarop de trainer hier vorm aan gaf:
positieve, waarderende stijl van trainer maar ook confronterend.
wie je als mens...
positieve, waarderende stijl van trainer maar ook confronterend.
wie je als mens bent staat centraal, niet de methode
creatieve werkvormen
aandacht voor wat in hier en nu gebeurt en daarop inspelen.
Tussen de trainingen voldoende tijd om stof te verwerken, te oefenen en voor te bereiden, daardoor veel geleerd en stappen gezet.

fijne locatie
oefenmateriaal met filmpjes werkt krachtig

Mart Lenders

Doordat de cursus Mediation door 2 trainers/docenten werd verzorgd, die beiden beschikken over veel praktijkervaring, heb ik op een inspirerende wijze kennis kunnen maken met Mediation. Niet alleen... Doordat de cursus Mediation door 2 trainers/docenten werd verzorgd, die beiden beschikken over veel praktijkervaring, heb ik op een inspirerende wijze kennis kunnen maken met Mediation. Niet alleen voor het uitoefenen van Mediation als beroep maar ook privé ervaar ik de opgedane kennis over Mediation (mede dankzij de insteek van de cursus en kwaliteit van de docenten) als een enorme verrijking.

Arjan de Volder

Het beste aan de opleiding was de groepsdynamiek. We hadden een fijne groep bij elkaar, die vanuit een zelfde functie in hun organisatie tegen soortgelijke problemen aanliepen. De trainster was... Het beste aan de opleiding was de groepsdynamiek. We hadden een fijne groep bij elkaar, die vanuit een zelfde functie in hun organisatie tegen soortgelijke problemen aanliepen. De trainster was perfect afgestemd op de behoefte van de groep en daardoor ontstond een unieke wisselwerking waar ik veel van geleerd heb.

Nico Schellekens

Het was voor mij een waardevolle cursus. De in principe 'saaie' stof werd met voorbeelden, interacties etc op een inspirerende wijze gegeven. Veel van geleerd, ook het naslagwerk voor thuis is... Het was voor mij een waardevolle cursus. De in principe 'saaie' stof werd met voorbeelden, interacties etc op een inspirerende wijze gegeven. Veel van geleerd, ook het naslagwerk voor thuis is handig.

Martijn Dijkstra

We hadden bij Practitioner een andere trainer dan bij de Foundation. Deze trainer was interactiever en behandelde de hoofdstukken op zich al in de Agile (DSDM) vorm. En dat was niet alleen leuk,... We hadden bij Practitioner een andere trainer dan bij de Foundation. Deze trainer was interactiever en behandelde de hoofdstukken op zich al in de Agile (DSDM) vorm. En dat was niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Zeer prettig persoon die feitelijk overal antwoorden op had. De voorbereidingen op het examen waren heel goed, werken in groepsverband werd gemotiveerd en ondanks de soms wat taaie stof gingen de lesdagen snel voorbij. Persoonlijk kijk ik met veel plezier hierop terug.

Martijn Dijkstra

De training was inhoudelijk goed, vrij theoretisch, echter de trainer wist zich goed te verplaatsen in de verschillende disciplines van de deelnemers. De training was redelijk interactief, achteraf... De training was inhoudelijk goed, vrij theoretisch, echter de trainer wist zich goed te verplaatsen in de verschillende disciplines van de deelnemers. De training was redelijk interactief, achteraf gezien had dat wat meer kunnen zijn. De trainer bezat meer dan voldoende kennis en wist vrijwel alle vragen te pareren. Goede voorbereiding op het examen. De locatie en de vriendelijkheid van de medewerkers was heel goed! Al met al erg goede indruk.

Monique Pouw

Leontine heeft de training / opleiding super goed gegeven, we hadden een leuk en hecht team. Waar we alles met elkaar konden delen, en we goed de opleiding konden afronden. Wat ook erg fijn was de... Leontine heeft de training / opleiding super goed gegeven, we hadden een leuk en hecht team. Waar we alles met elkaar konden delen, en we goed de opleiding konden afronden. Wat ook erg fijn was de Leontine je veel tips en tricks gaf waarbij we dit allemaal op het werk en privé kunnen toepassen.